VBox7 logo

Михаела Маринова: Изляха 10 кубика ледено студена вода върху мен по време на снимки!

5 965 02.09.2019

Нов месец, ново вдъхновение, нов талант... 

Ако има нещо, което ще си донесем от Градина в края на това лято, то е свежарски плейлист от баровете край плажа. Е, да някои вече са научили, че няма да могат да си вземат и летните свалки, но от опит знаем, че те свършват с ред сълзи и сополи, а хубавата музика става и за лекуване на рани. Така, че изборът какво влиза в куфара ни май е лесен...

За други влюбени дългите разстояния изобщо не са пречка и както казва Михаела Маринова - любовта от отдалече е спорт, който практикува и тя напоследък. На двамата с нейния любим Александър им се налага да живеят отделно заради професионалните си ангажименти. През свободните вечери певицата заляга над нови проекти и дори споделя, че по време на снимките на последното ѝ видео "Само теб" е имала изключително трудна сцена в дъжда. Екипът излива 10 кубика ледна вода върху нея и екранния ѝ партьор, докато двамата се опитват да прикрият колко им е студено. 

Е, в тази жега може би не е било чак толкова лошо, затова догонихме Михаела между няколко летни партита и докато чака гаджето си у дома, за да разберем малко подробности...

Най-сложното на „виртуалната любов“ е…

...че няма как да докоснеш и да усетиш мириса на половинката си. 

Единственото нещо, което не бих простила във връзката си е…

...изневярата, защото тя върви заедно с лъжата.

 Докато приятелят ми Александър е на футболни лагери, аз…

...съм на интервюта, в студиото, в офиса, на лекции, на тренировки и понякога вкъщи (смее се). И двамата сме безкрайно заети и затова толкова много ценим времето си заедно. 

По време на снимките на „Само теб“… 

 ...се чувствах себе си повече от всякога. Беше мечтан снимачен ден, защото работих със страхотен екип от професионалисти.

Обсебена съм от…

...музиката откакто се помня. Не минава и минута, в която да не си пея нещо.

Ако снимам предизвикателство, в което трябва да се трансформирам в някой друг, бих избрала… 

...различни качества от всички артисти, които ме вдъхновяват. Като например: дисциплината на Дженифър Лопес, вокалната техника на Бионсе, Кристина Агилера и Ариана Гранде, както и стилът на Риана.

Песента, която си пеех като малка на микрофон-дезодорант беше…

...„Спри, не си отивай” на Васил Найденов, „Strong Enough” на Шер , както и „Мила кукло Барби” на Роси Кирилова.

Бившите гаджета са…

...уроците, които е трябвало да науча.

Историята backstage, която никога няма да забравя…

...е изливането на 10 кубика ледено студена вода върху мен по време на снимките към видеото на „Само теб“ (смее се).

Ако краят на Света беше утре, днес щях да…

...взема семейството си с мен и да отидем заедно до сцената на Madison Square Garden, където щях да се кача на нея и просто да пея.

Най-смешното нещо, което съм чела за себе си…

...че съм мултимилионерка (смее се).

Най-добрият съвет, който някога са ми давали е...

...да мисля преди да действам.

Първото нещо, което си помислих, когато видях:

Tita...

...беше, че е много мил и добър човек. С времето мнението ми се затвърди и в момента мога да кажа, че тя е доста близък мой приятел! 

Pavell & Venci Venc’…

...са две безкрайно талантливи момчета, които днес много обичам. Когато се видяхме за първи път, осъзнах, че с Павел имаме еднакво мислене по много теми, както и много сходен вкус за музика. Венци ме впечатли с високо извисената си душа.

4Magic…

...са четири много различни и щури момичета. Когато ги видях за първи път те ми споделиха, че много харесват музиката, която правя, а бях щастлива да се запозная с първата женска група, победител в X Factor България. Всеки път, когато се видим е много забавно, вярвам в тях и смятам, че имат голям потенциал! 

5 965 02.09.2019

Още от интерVIEW