Стела бременна от Сандев? Влогърката намекна каква е истината в Instagram

3 914 16.08.2022

Опасни връзки

От известно време целият български Instagram и YouTube стиска палци Стела и Сандев да се съберат (или вече да са се събрали). Но докато чакаме потвърждение за това, Мъци, друг наш любим YouTube-ър хвърли бомбата със заглавие. 

"В утрешното видео очаквайте всички разкрития около това дали Стела е бременна от Сандев" - с тези "думи" Мъци промотира предстоящия си клип в YouTube, а това промо беше споделено и от двамата. 

Виж още: Секси дупе: Дениз Хайрула събра всички погледи на плажа с тази гледка 

Мъци обещава да разкрие и какво са правили двамата под завивките в "Къщата на инфлуенсърите", но някак си не успяхме да разберем как се стигна до подозрението, че Стела е бременна от бившия си. Така, де, тези работи стават бързо, но все пак... контролирано.

И въпреки че истината скоро ще бъде разкрита, Стела косвено вече намекна дали е бременна. Направи го, като предизвика своите последователи, да се присъединят към т.нар. лунна диета. Вчера заявка, че ще я спазва, даде и Алекс Богданска, а самата диета по същество е 24-часов глад. Нещо, което една бременна жена трябва да избягва.

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/