VBox7 logo

8 март мина, цветята и размислите остават! Ето какво си пожелаха известните българки за празника

1 124 10.03.2020

Осми март вече остана в миналото, но от празника остават все още свежите цветя, подарени на дамите. А в това отношение популярните българки не просто нямат от какво да се оплачат, а имат и какво да покажат. Ето как отбелязаха в социалните мрежи популярните българки празника.

Виж още: Бляскав рожден ден за Джулката! Красавицата посрещна 29-ата си годишнина по-щастлива отвсякога

Светлана Гущерова

Моделката качи снимка на букета/венеца във формата на сърце, който е получила от любимия мъж. Но уточнява: нейният мъж засвидетелства уважението към нея всеки ден и като цяло е най-прекрасния съпруг на света.

Виж още: Азис разкри ''празната'' си душа... За хомосексуализма и грешката да се родиш в България

Наталия Кобилкина

Известната сексоложка пожелава на всички жени да са щастливи и да дават "светлина на мъжа". Отдолу Енджи Касабие поставя три сърчица.

Виж още: Защо започна скандалът между СкандаУ и Гери-Никол? Ето я истината според двете страни!

Емилия

Чаровната певица се похвали с огромен букет от червени рози, без да пише повече по темата. Снимката казва достатъчно.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова пак ще е булка, ще има ли второ дете?

Камелия

Певицата е публикувала снимка с Емилия, която вероятно е била заснета по време на тяхно общо участие за празника. Него Камелия описва като незабравил, неповторим и емоционален.

Никол Станкулова

Красивата синоптичка разсъждава върху темата кога една дама разбира, че е успяла жена и майка. "Формула няма..чувствам се успяла майка ,само когато виждам детето ми да се радва и то много възторжено - да пищи,да се смее, да тича..но в същото време трябва да се стремя да не му отпускам края,трудно е..чувствам се успяла жена когато съм с мъжа ми, защото той ми дава увереност..в работата един ден се чувствам успяла, един ден се чувствам несигурна,пак е сложно.."

Pavell

Изпълнителят честити празника на всички дами, като от текста под снимката с любимата му жена става ясно още, че двамата са отишли на кино за празника

Кристиан Кирилов

Нацепеният инфлуенсър честити празника на всички, но по-специално на неговата половинка, на майка му и на сестра му. Пожелава им да са живи, здрави, все така красиви и нежни.

1 124 10.03.2020

Още от Cool News