VBox7 logo

Преслава проговори за носа си - защо го е оперирала и доволна ли е от резултата?

79 050 30.07.2019

Много се изговори и изписа за Преслава напоследък. И повечето беше свързано с една интервенция, която беше определена от доста хора като провал - ринопластиката ѝ.

"Понеже в медиите се пишат само "истини" за мен, днес мисля да дам интервю лично на вас. Започва рубриката "Вие питате - Преслава отговаря!" искрено и самоиронично", написа тя в story в Instagram.

И въпросите заваляха...

Разбира се много от тях бяха свързани именно с носа на певицата, който тя категорично заяви, че харесва. Но защо го е направила?

Оказва се, че певицата имала здравословен проблем, който налагал тази операция. Но и признава, че не харесвала формата на "стария" си нос.

"След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото", признава Преслава.

След интервенцията в медийното пространство се появиха снимки на жена на операционна маса със затворени очи, за която се твърдеше, че е Преслава. Певицата обаче отрече това да е била тя.

 

И с това беше сложен край на драмата с носа на Преслава. Последваха въпроси за майчинството.

От отговорите стана ясно, че Преслава вече не кърми малката Паола, която баща ѝ много искал да кръстят също Преслава.

Певицата обаче успяла да убеди любимия си да я кръстят Паола, макар че от време на време все пак я наричал и нея Преслава.

79 050 30.07.2019

Още от Music Virals