VBox7 logo

Деси Цонева е в топ форма едва два месеца след раждането! Вижте я!

5 224 22.11.2019

Мина малко повече от месец, откакто репортерката Деси Цонева стана майка за втори път. На 17 октомври се роди Бианка-Димана. 

Съвсем малко време мина и Деси Цонева показа бебето и то в много личен момент от първите им общи мигове - кърменето. 

Виж още: Деси Цонева стана майка на момиченце! Избраха ѝ нетрадиционно име

Последваха още лични снимки на Деси - с Бианка-Димана, селфи с по-голямото ѝ дете, синът ѝ Янчо, както и снимка на Янчо и Бианка-Димана.

Виж още: Джулката не показва бременно коремче, но качи снимка, която издава много!

Всъщност Instagram профилът на Деси Цонева приличаше на всеки профил на млада майка. Но в следващия миг се появи една мега секси снимка, на която Деси е с черно боди и хвърля към камерата предизвикателен поглед.

Виж още: Теа разказа как е казала на Наум за бременността! Било е мега сладко!

Другото, което се вижда от снимката е, че Деси е в перфектна форма след раждането, макар и да не става ясно как е постигнала този ефект. 

Виж още: Златка направи погача за малкия Благой! Поляха го и в нощен клуб

Че Деси Цонева и мъжът ѝ Явор Стефанов чакат бебе, се разбра през пролетта на тази година. През лятото, на 6 юли двамата се ожениха, като церемонията беше в тесен семеен кръг. На младоженците кумува шеф Иван Манчев и най-добрата приятелка на Деси.

Разбира се, двамата ще вдигнат и голяма, шумна сватба, но тя ще бъде на 3 юни догодина, когато ще се навършат и две години от началото на връзката между Деси и Явор.

5 224 22.11.2019

Още от Social Virals