VBox7 logo

Звездни трансформации: Звездите, които отслабнаха драстично и смаяха света

3 613 28.02.2020

Неусетно пак дойде сезонът на голямото отслабване преди лятото. Истината обаче е, че няма по-големи факири на свалените килограми от световните знаменитости. Днес ви припомняме някои от най-впечатляващите трансформации, които вдъхновиха стотици хиляди по цял свят на промяната. 

Днес ви припомняме ви тези впечатляващи трансформации!

Виж още: Адел изуми всички на сватба! Певицата се стопи още повече, стана неузнаваема

Адел

Това е най-нашумелият пример от последните години. И причината е очевидна - Адел свали над 20 кг. и промени коренно навиците си, както хранителни, така и двигателни.

Виж още: Мария Силвестър обясни защо е качила рязко килограми, ето и как ще ги сваля

Мама Джун

Джун Шанън, която повечето от нас вероятно познават като майката на Хъни Бу Бу от американски риалитита, давани и у нас, свали повече от 130 кг. за няколко години. Направи го със стриктна диета, стомашен байпас и редовни тренировки.

Виж още: Дженифър Лопез смая всички със супер тяло! Каква е диетата, която фанатично спазва?

Клоуи Кардашиян

Риалити звездата неведнъж е разказвала, че се е чувствала недобре в кожата си и често се е съпоставяла с по-фините си сестри. След раздялата с бившия си съпруг се хваща в ръце и сваля 20 кг.

Джон Гудман 

Когато актьорът си дава сметка, че тежи 180 кг., осъзнава, че трябва да вземе нещата сериозно. През 2015 г. той успява да свали повече от 50 кг. Тайната му е стриктен контрол върху това, с което се храни.

Дженифър Хъдсън

Певицата сваля в последните 10 години 40 кг. Тя няма много време да тренира заради ангажирания си график. И тя е на стриктна диета и не си позволява своеволия.

50 Cent

Рапърът и актьор се наложи да свали много мускулна маса, както и мазнини, разбира се. Причината беше роля, в която той изигра болен от рак спортист. Въпреки това волята и резултатите са впечатляващи.

3 613 28.02.2020

Още от Cool News