Тънка талия и секси дупе: Симона Загорова преобрази тялото си, ето я тайната ѝ

6 489 22.09.2022

Cool News

Симона Загорова разцъфтя, след като се раздели с Даниел Милушев, с когото имат малката Галина. Звездната наследница не е споделяла има ли нов мъж в живота си в момента, но изглежда, че певицата се наслаждава на детето си, на работата си и не се интересува от клюките, които се пишат по неин адрес.

Именно в този период Симона се стопи, но всичко е в рамките на нормалното и няма нищо изненадващо, че мацката е взела нещата в свои ръце. Дъщерята на Глория не коментира режима си, но ето няколко неща, които може да направите, за да имате тънка тяло и секси дупе, като тези от фотото на Загорова тук:

Виж още: Звезден гаф! Валери и Георги от "Игри на волята" заедно на море, закъсаха с колата

Известно е, че Симона имаше проблеми с килограмите и бе по-пухкава, в което няма нищо лошо или срамно. Говори се обаче, че певицата се е подложила на режима на д-р Емилова, известнен още като гладолечение. Този начин на отслабване включва доста разходки, а консумацията на храна е сведена до плодове, зеленчуци, чай и вода. Самата Глория поддържа тялото си по този начин от десетилетия, а резултатите са видим.

Виж още: Най-важното за една бременна Джулка: Да е слаба и да не ѝ личи, но всички да знаят! 

Изглежда обаче, че Симона залага и на други методи, включително кардио във фитнес, както и тренировки с леки тежести, които не само стягат, но и оформят тялото. Препоръчителни са поне 3 до 4 посещения в залата седмично, за да започнете да виждате по-бързи резултати. Времето за тренировки зависи от вас, но е добре да бъдете не по-малко от 1 час. Ако обикновения фитнес не е вашето нещо, то запишете се на групови тренировки, но доста от тях са високо интензивни и не са подоходящи, ако сте доста обездвижени.

Изчистете менюто си от всичко излишно и ненужно: алкохолни и газирани напитки, пържени и сладки храни, избягвайте колбасите и млечните продукти, както и всякакви други видове пакетирани - чипсове, бонбони, солети, крекери и други подобни. Запръжките са също изключително вредни и трябва да бъдат изключени, ако желаете да се погрижите реално за тялото си. Задушаването на продуктите е добрата алтернатива, която няма да подуе стомаха. Залагайте повече на зеленчуци, плодове, сурови ядки, месо и риба. Не забравяйте да пиете доста вода.

Виж още: "Забравила съм какво е било": Тита с първи коментар за Недко, съсипа го с думи

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/