Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател | сезон 2 | среща с Анализ Грегъри

Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател | сезон 2 | среща с Анализ Грегъри

#GordonRamsayUncharted2 Септември ще е месецът на вълнуващите пътешествия и екзотични деликатеси.
Популярният британски кулинар Гордън Рамзи се завръща по National Geographic с втори сезон на „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“.

Той продължава приключенията си по света в неуморно преследване на кулинарно вдъхновение, като този път ще посети Тасмания, Южна Африка, Индонезия, Луизиана, Норвегия, Индия и Гвиана, където взима участие в кулинарни обичаи и научава повече за изкусителните деликатеси и свежи вкусове, уникални за различните региони.
National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic