Супер подаръци за вашите близки

Здравейте днес в One minute tech ще ви представим няколко джаджи, с които да изненадате близките си.
10000 PD Portable Battery Pack
10000 PD е powerbank, чийто капацитет от 10 000 mAh е достатъчен за пълно зареждане на повечето смартфони минимум два пъти, като очаквайте да остане и още енергия в запас. Оборудван с USB порт и USB-C порт с възможности за бързо зареждане, това е подходящ подарък за хора, които са постоянно в движение.
Mini Photo Printer
Мини фото принтерът е чудесен подарък за мобилни фотографи. Приспособлението е в състояние да отпечатва снимки от 2 до 3 инча на хартия. Потребителите бързо и лесно могат да редактират снимките си преди да ги отпечатат чрез мобилно приложение.
Wireless Earbuds
Чудесен подарък за всеки, който се нуждае от нови слушалки. Повечето от моделите на пазара имат батерия, която издържа до 10 часа преди да се наложи да я заредите.
Wireless Gaming Mouse
Прекрасен подарък за някой ваш близък, който е запален геймър. Моделите на пазара се отличават с дълъг живот на батерията, ергономични са, също така притежават и множество настройки за пълна прецизност.
Fitness Tracker
Подходящ подарък за запалените по спорта. Повечето модели имат вграден пулсометър, до 5 дни живот на батерията, както и възможност за следене качеството на съня.

CTRL ALT DEL