Фестивален оркестър ММД 2019 в зала Ateneul Român

Фестивален оркестър ММД 2019 в зала Ateneul Român
Диригент ЕМИЛ ТАБАКОВ
Солист СВЕТЛИН РУСЕВ цигулка

Ruse Live