VBox7 logo

Гущеров: Надявам се да продължим така и за напред, готов съм за трансфер

427 23.09.2019 Инфо

Нападателят на ЦСКА 1948 Андон Гущеров остана доволен от победата с 5:0 над Септември. Той сподели мнението си за двубоя, както и дали ще преминев отбор от efbet Лига.
„Беше трудно, но ние го направихме, така че да изглежда лесно отстрани. Всички се раздадохме на сто процента и съм щастлив, че успяхме да зарадваме нашите фенове и да спечелим три точки, които са много важни за нас. Това е прекият ни конкурент. Надяваме се така да продължим и за напред“.
„Пресирахме през повечето време от мача и се получиха нещата. Мисля, че пресата ни беше на високо ниво и успяхме да затрудним максимално футболистите на Септември“.
„Важното е, че успяхме да отбележим пет гола, няма значение кой е красив. Важното е, че успяваме да отбележим толкова голове и, че взехме трите точки след мача“.
„Да, Шопов е човекът-пас, както го наричаме в отбора. Той има много нестандартни отигравания и всички са добре дошли за нас нападателите“.
„За мен най-важното е да съм жив и здрав, да давам най-доброто от себе си, пък накрая каквото стане“.
„За момента мисля само за ЦСКА, да давам максимума от себе си. Ако някой отбор прецени, че мога да свърша работа и съответно офертата е добра за моя клуб, може и да премина в друг отбор“, завърши Гущеров.