addicted_gamer

Привет на всички. Аз съм addicted_gamer. Ако сте рокаджии, не е задължително. Ако сте запалени геймъри като мен и обичате да се забавлявате с компютърни видео игри, не по цял ден разбира се, може да се абонирате за канала ми и да наблюдавате видео игрите,
които цъкам, защото може и на Вас да Ви харесат. Ако имате предложения за игра, особено зловеща, може да ми пишете в коментарите под видеата или на лични съобщения. Забавлявайте се. Здраве желая на всички ;) :)

Линк към канала ми в Youtube https://www.youtube.com/channel/UCdaan24sbu38FXQo1oGgKFQ
Абонирайте се :)

Линк към профила ми в Twitter https://twitter.com/AddictedBg Станете мои последователи :)

Скъпи приятели,
Днес на тази дата 19.02.2017г. ще е последното ми посещение в този сайт. Питате се защо. Защото той вече не представлява това, което представляваше в годината, която се регистрирах. Просто откакто Нова ТВ го купи, Вбокс7 пропадна напълно. Той се превърна в продукт на комерсиализация за платените лица в него. Вече човек не може да срещне един обикновенен нормален потребител, който да качва свестни видеа, а винаги човек в Топ 40 вижда видеата на хората, които печелят от видеата си или по-конкретно хората на Нова ТВ. Заради това, те не позволяват на един нормален човек да придобие известност и да пробие със своите видеа, от които не е задължително да получава приходи, а просто да забавлява зрителите. И въпреки че потребителите плюят по модераторите, задето постоянно ъпдейтват Вбокса, а те когато го ъптейтнат, той не става по-добър или по-модерен. Напротив, става по-зян. Ама на модераторите изобщо не им дреме какво мислят зрителите. Важното е, че ще се облажат с торбата от пари, пък нищо друго за тях не е от значение. Затова ти казвам "Сбогом Вбокс7". Никога няма да бъдеш същият както от едно време, когато беше стабилен.

Разбира се приятели, не се притеснявайте поради факта, че напускам Вбокс7. Винаги можете да ме последвате в Ютуб и Туитър. Там продължавам да се развивам. Дал съм и линкове в описанието, на които можете да се абонирате. Чао. На добър път. Бъдете живи и здрави :).
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Аз смятам, че не му даваш магнитче на Боби ей така доброволно. Сигурно има нещо специално между Вас двамата ;) .

Върховни сте :D . Продължавайте в същият дух.

Уникална актриса. Царица на комедията и театъра. Винаги ме е радвала и възхищавала с чувството си за хумор. Жалко че след инфаркта който получи, надали ще има втори шанс за нея да играе отново на сцената :(

Поздравления Андрейче за поредният невероятен клип :)

(yes) Съгласен съм с теб брат, въпреки минусите, които са ти нацакали. Не им обръщай на тях внимание. Бог е една илюзия, която съществува само във въображението на вярващите, ама те самите не го осъзнават и всячески се опитват от някъде да изкопчат фалшив факт, та да могат с него да докажат т.нар. съществуване на Бог. Рано или късно истината ще излезе наяве и тогава повечето хора ще разберат, че Бог няма.

Той е един от най-любимите ми български актьори. Благодаря че направи видео за него :) . (yes) от мен.

Кучето е най-добрия приятел на човека. Щом е в настроение, може да ти прави компания всеки път във всичко, което пожелаеш. Ама за съжаление аз съм от хората, които не могат да си позволят куче за домашен любимец, защото страдам от алергия към кучета :(

icd, Ми да, възможно е. Сега като ме подсети съм чувал много истински случаи за хора, които били толкова зависими и пристрастени към Комара, че няма и ден, който да се отделят от масата, на която играят. И идва момент в който залагат всичко, като се надяват с този голям риск да спечелят, но в противен случай губят и загубват всичко. Така че като се замисля май играта на Комар е по-лоша зависимост от алкохола :D , защото алкохола ти погубва здравето, а Комара ти погубва парите и живота.

...но е важно човек да не прекалява с нищо и да си пази здравето, защото то е най-важно. Пийте алкохол щом искате, но не се превръщайте в алкохолици :)

По принцип алкохола не вреди на организма, ако се пие в определени количества. Както се вика, за всяко нещо си има граница и с нищо човек не трябва да прекалява, защото в противен случай ще си навреди на здравето. Същата работа е и с алкохола. Ако човек си пие малко по малко за здраве, няма да има проблем, но ако прекрачи предела се превръща в болест. Повярвайте ми. По-лоша болест от алкохолизма няма. Не съм чул досега някой да се е спасявал от алкохолна зависимост. Мога и да греша разбира се...

:) (yes)

То и аз съм така. Където и да погледна, навсякъде се стремят да ми отмъкнат единият лев от джоба за каквото и да е било. Половината и повечето игри в Стийм пазара все струват пари, а рядко са тези, които са хем хубави, но хем и безплатни. Всичко с пари се взима. За съжаление такъв е животът и така са го измислели хората.

Разгледах въпросната игра. Видях няколко трейлъра в интернет. Сюжетът й е интересен. Аз съм някакъв изгубен човек в гората и трябва да се пазя да не ме хване някакъв призрак или нещо подобно :D Да знаеш не искам спойлери. Предпочитам да си разузная играта сам. Бих я играл ама от нещото, което се боя е, че може моя комп да е твърде слаб за да я подкара :( Гледам, че тя е с доста хубави графики.

Ами значи и аз съм си изградил списък с игри, които смятам да пробвам занапред, но не бих отказал и твоите предложения :)

Нали? И на мен така ми се стори на пръв поглед. Намирам се из една горичка. Събирам рисунки, но не страници и трябва да се пазя да не ме хвани Чика, вместо Слендърмен.

Хмм, струвами се, че това видео съм го виждал и преди (what) . Така че не е ново.

Така е :D . Вече не си чувствам лицето. Цялото е подуто в оток :S Едва се виждам в огледалото :D Следващият път да си знам да нося каска, като предпазител на лицето, защото не е сигурно какво ще ми причини Чика, след Бони :D

Приятели, ако искате да оцелеете срещу този тип, трябва да имате каска, като предпазител на лицето :D

:D Браво. Стъпките, стрелбата, командите и бомбата, всичко беше издокарано както в оригинала :D

И да пищи и да не пищи, не може да ме уплаши. Свикнал съм вече със зловещите игри и повечето от тях не предизвикват страх у мен ;)