Клип Коментар

(dance)

Стпашен ужас!!!!!!!! (bg) (love) (bg)

Отличен 6+++++++!!!:)

(star) (star) (star)

Не можех да го гледам това момиче, но този път има мой те адмирации, защото ги заслужава определено за думите, който каза!!!!! Малко хора дори и тези който се смятат за мъже биха си признали една малка част от истина за тях, която е в пъти по страшна от нейната история, а за отказване или някаква промяна дори не им мина през главата, защото са страхливци и роби до гроб на зависимостите, но това изобщо не ги притеснява да бъдат най-големите и безмилостни съдници!!!!! Браво, на теб и от човек, който ме отвращаваше до смърт ми стана симпатична!:)

(star)

(yes) (yes) (yes)

(yes) (yes) (yes)

:)

:)

прахта им не щем да остане дори !!!!!! Директно към друга планета да политат, но първо ние ще ги вкараме, в главата в краката, а бе как дойде все пак не са звезди да ги качваме на небето, а долни боклуци, на който каквото им сторим все по добре ще е и за нас и за тях, те си знаят, какво ги чака! :)

Джулиан Хъф да заповяда, с нея като с царица ще се държим, а и все пак нормални хора сме, може и някой наш юнак за награда да намаже и тя жена да се почуства, ами то с ония техните същества-не изчезващ вид , а направо заличени унищожени и за всеки случай, да не забравя,р не ме и интересува как ще го наравят, но да подчертаем техен проблем си е!!!!!

Една от най-великите песни!:) (hug)

Една от най-великите песни!:) (hug)

Тая дама ми взе акъла, от днес съм и най-големия фен!!!! Благодаря, че ми я показа, признавам не не бях я чувал, а хем хабер си нямах, че изобщо съществува!!!:)

записвам се на танци:)

Много хубава песен!:) Благодаря:)

:)

Благодаря ти отново Поли!!!:) С тази прекрасна музика започва ме новата седмица, най-вероятно и с нея ще я завършим!!!!:) Аз лично за по -хубав вариант не мога да се сетя, а и не е нужно, защото имам ме теб и от музикална гледна точка няма какво да му мислим!!!:) При теб няма грешка:) Успешна седмица от мен и бъди много, много щастлива:)

Благодаря!:) Уникална песен!!!:)