Клип Коментар

Чудно ми е как БиЕмЕс са одобрили видеото, при положение, че в него ги наричат БиЕмСи. Аз ако си плащах за продуктово позициониране, щях да искам поне да ми произнасят името на марката правилно.

T.I. - Dead & Gone визуално, а? ;)

Защо въобще тормозят изпълнителите с тоя микрофон като всичко ще е плейбек? Гледаш видеото, уж концерт на живо, а благодарение на плейбека нямаш никакво усещане за концерт и живо изпълнение. Тъжно!

Аз с нетърпение чакам новия Трансформърс, защото е първият филм (поне така казват) сниман с IMAX 3D камери, тоест нямаме конвертиране от 2D към 3D, както е при повечето филми досега. Просто ми е любопитно дали ще се усети разликата и дали ще си заслужава.

Бат Велко е участвал в клипа на Шамара към "Гнусният брадан". Да вземе да уреди на Мето Джи един featuring с Шамара.

В сериала имаше една сцена, където героинята на Рая показва числото три с пръсти, която ми е останала в съзнанието. Затова и питам конкретно за този сериал.

Пропуснал съм задаването на въпроси във фейбсук, но показването на числото три с пръсти ме подсеща за един. Гледала ли си сериала "Сутрешен блок" с участието на Рая Белева? За мен тя там изигра един култов образ. Когато разбрах за Кифла, се надявах, че ще видя този образ отново и това беше причината да започна да гледам сериала. Обаче още в началото осъзнах, че всъщност Бети се доближава много повече до този образ, отколкото Валчето. Отново отлично изигран!

Номер 9 най-много ми хареса. Поздравления!

Ех, защо няма повече жени като Алиша Кийс...

Много е приятно да видиш толкова естествен човек от индустрията. Сигурен съм, че има и много други такива, но малко са тези, които сядат и разкриват себе си.Искрени пожелания за успех! Бъди все така естествена. :)

Не, аз ще те разочаровам. Паметта ми е желязна! Предаването се казва Ripley's Believe It or Not. Епизод 5 от сезон 2 и е излъчен през 2000 г. Тогава използваха фенерчета.Ако някой не ми вярва, мога да кача епизода, пък нека провери в IMDB кога се е излъчил.

Този метод преди 15 години го показваха в едно предаване.

.. и се усеща, че се прави от сърце и душа. Много неща ми се казват, но мина времето, когато vbox7 позволяваше да се пишат романи в коментарите. Просто продължавай в същия дух.Из коментарите, под някое от видеата, казваш, че харесваш Heroes. Гледа ли Heroes: Reborn и остана ли доволна?

Здрасти! :)След 7 часа наваксване с пуканките, нека споделя мнение. Преди съм попадал на видеа от канала из класациите на сайта или спотовете за предложения, но виждайки заглавието и тапета, съм оставал с впечатлението, че това е поредният "авторски" канал, който търси гледаемост с евтини трикове. Съответно не бях гледал нищо.Добре, че беше Westworld, та да реша да погледна нещо и да разбера какво съм изпускал досега. Свежо, забавно, приятно за гледане...

Свирила ли си на пиано като малка?

Като прочетох J.J. Abrams и Jonathan Nolan, беше повече от ясно, че ще гледам Westworld, но ще го направя като излязат всички епизоди. Радвам се, че виждам толкова позитивни коментари за пилотния епизод.Гледала ли си Fringe и Person of Interest?

Любопитно ми е - защо нямаш лак на безименния пръст? Penn, от дуото Penn & Teller, носи червен лак точно на този пръст и затова ми стана интересно.Нова телевизия обяви, че снимките на "Бензин" са подновени и сега снимат във Варна. Каква точно е ситуацията с него? Гледах трейлър, според който е щял да излезе миналата година, но явно нещата са зациклили. Щом снимките са подновени, означава ли, че ще те видим в него?

Фестивалния комплекс до хотел "Черно море" ли се намира? Като бях във Варна и мен ме водиха при един дядо около хотела, който правел най-хубавите пуканки. Ако е същия - потвърждавам.

За пръв път гледам видео на този канал и бях очарован. Прекрасно момиче ти говори толкова сладко и всичко изглежда много естествено.Успех! :)

Имаш ли версията, в която куплетът на T.I. е първи и е по-дълъг?