Клип Коментар

Фреймрейтът е напълно в състояние да съсипе изживяването в една игра. Ако той е нисък, ние не можем да говорим за никакъв ритъм - играта ще бъде unresponsive (съжаляваме за английския термин, но няма точен еквивалент на български). Това е идеята зад думите ни. В никакъв случай не казваме, че трябва да се водим по фреймрейта. На всичкото отгоре, изключително малко хора биха различили кадри в секунда над 60, така че няма и смисъл :)

:D

Ако знаеше нещо повече, теб щяхме да гледаме по семинари. В крайна сметка ние правим игри и се издържаме от това, а това, че ти си си изпльокал неподготвения коментар, на нас не ни пречи по никакхъв начин :) Съжаляваме, че те нападаме, но какво очакваш от подобно изказване ?

Разработваме Sonic Breach (това е името) с Unity. Той е много подходящ за начинаещи и напреднали в тази сфера и ти го препоръчваме :)

Бихме препоръчали да стоите далеч от MMORPG игри и други такива, изискващи тонове поддръжка и голям екип, но не сме установили в опита си някой жанр да е по-удачен от останалите от страна на разработка.

Сериозно ? Да използваме отделен софтуер за текстуриране на куб ?

Благодаря! Вдъхновяваме се от олд-счоол заглавията :)

Относно приликите с Audiosurf и Beat Hazard - почти нямаме такива. Разбира се, не е първата музикална игра, но Sonic Breach комбинира музикален анализ и история - това е уникалното при нас, не отделните елементи :)

Благодарим ви за коментарите! :) Играта ни няма да е скъпа и всеки ще може да си я позволи. Наясно сме, че веднага ще бъде изпиратствана, но това няма да ни съсипе :)

Ще сложим детектор за чалга и ще ви форматира хард дисковете!

Благодарим ти за съвета. Този проект не е голям и е напълно по силите ни :) А противно на някои мнения, Sonic Breach и идеята ни нямат много общо с нито една music-driven игра на пазара до момента :)

Разбира се, когато имаме възможност, ще правим демонстрации и ще уведомяваме всички за това :)

DreamtecK :)

И ние гледаме напред към мултиплейъра! Не се притеснявай, всичко ще изпипаме дотогава :)

Ние сме студенти от 1-2 години :D

Ела да ни помогнеш в офиса и може да ускорим процеса! :D

Важното е, че усещаш затишието ни. Това значи, че ни следиш и се образоваш :)

Благодаря за мнението. Не е взето предвид. Произнася се "Адоби" :)

Прилича в основата си, определено, но е по-яко :D

Да - малко по-късно.