Клип Коментар

Добре в тоя тъпия сайт мога ли да гледам някое клипче без да ми забива? За толкова много години не успяхте да го оправите тоя смотания сайт! Българска работа! Не стига , че го усрахте с тоя лайнян дизайн , ами поне бъговете вземете махнете.. Ужас. За пореден път съжалявам , че влязох тук.

Мдаа , и аз много мразя спойлери :D

Braketo лудак!

Това с Ламбото , xaxaxaxa :D

IZDISLAV !? ;@@@

:D :D :D :D :D

Бацее , накрая малко като Сървайвър го изкарахте :D Не съм доволен от победителите..Марти е пекан ама тая скумрия..Мадлен може да е всякаква , но поне е симпатична. И много гадно я оплюха.. Исках тя да е сред победителите :/ Надявам се да направите още един сезон!

Много тъпо ми стана за Марто Баницата.. :/

Вярно е че Габи беше меко казано ''досадния'' образ в това предаване , ама ся като се замислиш , няма да има кой да им върти там интрижки и леко ще се загуби интереса според мен. :D

Само не мога да разбера , защо си триете и качвате клиповете наново?

Някой знае ли името на това парче? :)

Някой знае ли името на този трап?

То във Вбокс винаги е така. В началото хейтят нещо , после изведнъж започва да им харесва. Но както казваш , това са хора без собствено мнение. :)

Е добре бе..То трета женска си тръгва..Накрая кво , мъжете ли ще са си двойки!?

Пуу , най-тъпата си тръгна първа..Бахти якото. Сега и онова Пинокио , Габи да се маха. Единствената свестна от женските е Мадлен. :)

Ми натискай пауза , както правя аз. То е близко до акъла.

Я , Филяка и Ванката :D

Абе онова момче Кристиан Танев ли беше? Или съм се припознал :D

Гола на Шакири за мен беше най-добрия!

Как се казва песничката?