ideall

Hip Hop-a ще Умре на 31 Февруари 1989г. :)

"Аз съм онзи, който нокаутираше копелетата за по-малко 30 секунди" - Майк Тайсън

"Не съм избягал, просто замених един Ад с друг... важното е, че накрая всички кървят еднакво" -
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

bg
Инфо
Клип Коментар

Някои бунтари се взеха много на сериозно,не че не красиво, но просто е много грозно...

Все пак това са спортисти не политици, нормално е да се уважават. :)

Сериозно ли има хора които не харесват това??? Изключително красив пример, че с желание и много труд всичко се постига, независимо какъв си. Това не е поредната политическа глупост или музикална простотия, и всякакви критики, и безсмислени коментари против този клип, са напълно излишни. Браво на момчето, желая му да бъде все така изпълнен с хъс, и да постигне мечтите си!!! :)

Крайно време беше и Черноглед да застане на високо!!!

Някои слушат и гледат а други чуват и виждат! Няма чакай, нека 2015 се задръсти само с рап като този! (bow)

"Дреме ми на кура за припев и куплет!" Голям си брато, очаквам албума с нетърпение и също така да разцепиш с някой стабилен ONE SHOT! Много успехи и мачкай с веригите комерса! ;)

Някои личности трябва да си водят бележки, затова как се правят клипове и сносна музика. До сега в тази поредица имаше много зеленина и парчетата си бяха на ниво. Дано целият проект се окаже толкова готин, колкото и шестте му песни до сега. Да живее истинският хип-хоп!!!

Благодаря за корекцията. :) Хубаво е някой да казва къде са грешките а не "субтитрите са тъпи" и до там.

Братовчеде оправи заглавието преди някой да си изхвърли негативите върху тебе :)

Музика и творци като тези, за жалост винаги остават недооценени. Сигурно това се дължи, че не правят някакви безсмислици които да се въртят по дискотеките. Но както е казал великия мъдрец Bisollini "Да го духа парата, няма цена творбата" (bow) (

Страшна песен момчета!!! (bow) Да видим сега как елита ще се пребори със страха от тъмното.

Тръгна един лаф, че мъжката работа била трудна и затова много мъже се отказали от нея.... Е, като гледам не е много трудно за едно момиче да бъде истинска дама, но просто повечето от вас нямаха желанието даже да опитат...

До последно мислих, че това е поредната интернет измишльотина, но за жалост не е така. Жалко е когато такива хора си отиват от този свят, толкова млади и не успели да довършат, всичко което са започнали... Почивай в мир (bow)

Супер е песента. Благодаря и се радвам, че все още има хора като вас.

Браво момчета! Това което правите е доста повече от Рап и е изумително. Продължавайте да мачкате яко с вашия стил и дано повече хора оценят труда ви!

Друг като Paul Bearer няма да има! Поклон (bow)

Eminem ft. Royce Da 5'9 - Fast Lane

rise above hate

Отдават ти се тези MV-та, идеална подредба на всичко. Продължавай все така ;)

Добре бе Ники, отново си се постарал мъжката! Радвам се че има хора които да държат на идолите си а не да ги сменят през ден, продължавай да ни радваш с такива клипове :)