legendbyun

cry for love.
cool bg sub
Инфо
Клип Коментар

Oh Sehun.

Troye Sivan - Fun

Изгледах доста клипове за серийни убийци и повечето от тях са родени с САЩ! Изглежда нещо въздуха там не им се отразява добре! Иначе много добре сте се сетили да направите клип за тази жена. Преди месец гледах цялото интервю в деня преди да умре, направи ми впечатление това изказване "You’re gonna get your asses nuked in the end. And pretty soon it’s coming. 2019, a rock’s supposed to hit you anyhow. You’re all gonna get nuked." :o Да дойде 2019 и да видим какво ще стане! :X :D

*както

Преводът, какво обикновено на ниво и най-добрият! След напускането на Зейн бях скептична затова как ще се справят момчетата, но те абсолютно slayed me! :D :D Много се радвам, че не се отказаха ... Дори като 4 продължават да са най-добрите! (love)

Песента е меко казано невероятна! Дори смело мога да кажа любимият ми сингъл, който са издавали. Честно казано се страхувах как ще звучат без Зейн, но това надмина и най-смелите ми очаквания. Невероятни са. Хари тотална ме ( извинявам се за израза, но не намирам друг ) закопа! :D Лиъм си е Лиъм - най-добрите вокали! (flower) Луи и Найл звучат по-добре отвсякога. По коментарите в туитър съдя, че песента е фаворит на хората извън фендома. EVERYTHING IS ONE DIRECTION AND NOTHING HURTS. (love)

Все още не мога да свикна да ги гледам четирима! Но те все още са на-добрите! :) 02:09, LOML! :D (sun)

Любимата ми двойка! Страхотен клип! (flower)

Camp Rock 2 The Final Jam - Fire

3OH!3 - Touchin on my

Сериалът имаше само този трейлър, но не продължи снимки. Няма дори един епизод. :)

Simon Curtis - Deat To Me

Jonathan Jackson § Enation - Feel This

Example - Changed The Way You Kiss Me

3OH!3 - Touchin on my

Лиъм : Те ни познават толкова добре! :D :D :D Много ясно! :D :D И селфито! е на 6. .. ;д

teen wolf.

:-D Това беше добро.

И аз това си мислех. Балканските народи всички сме един дол дренки.

Aye Hip Hopper - ishQ Bector