Петър Низамов

Роден на 11 Септември 1985г.
1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. През Завършвам висше образовение в Бургаския
свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации.
Първата е Международно сдружение „Свободна Европа”, започнало с наименованието „Цивилни отряди за защита на жените и вярата”. Същото извършва доброволческа дейност по събиране и раздаване на дарения за бедните, организира и направлява граждански патрули и гранични отряди, взима отношение по всички наболяли въпроси с всички средства позволени от закона в полза на справедливостта. Организацията нашумя с организирането на защитата на Българската граница от нарушители, хилядните протести в София и цялата страна срещу незаконната миграция и акциите си за събиране на дрехи, храни и лекарства за бедни бездомници, като се въведе нова практика за отхвълянето на административния посредник.
Втората е сдружение „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства” , в което членуват само хора, упражняващи юридическа професия и защитават правата на майките, децата, възрастните граждани в битките им със Агенция „Социално подпомагане” и Държавна агенция „Закрила на детето”. Организацията е популярна като антипод на „Български хелизински комитет” и защитава прават на българите. Наскоро след дълги съдебни битки успя да върне децата на майката от гр. Сливен, на която бяха отнели трите рожби след като е подала искане за социално подпомагане, защото е овдовяла.


В момента правим инициативен комитет за създаване на политическо движение. След като запазим името на движението, ще имаме нужда от 500 членове-учредители и 2500 члена на движението.

Бланки ЗА ЧЛЕНСТВО могат да СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ ТУК :
https://www.dropbox.com/sh/rnhkjl2h376mkv3/AACx4d54FzX3Fpv2jyVjjrLza?dl=0
Благодаря Ви за подкрепата.

Моля да ни напишете в лично съобщение до страницата ни във фейсбук :
"Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение"
с директна връзка : https://www.facebook.com/PetarNizamov.Political.Movement/ ,
дали членувате в друго политическо движение и дали искате да сте част от нашите структури по места. Веднага след учредяването на движението ще започнем с политически натиск, вкл. и международен за приемане на закон за лустрацията за всички агенти на ДС и закон за съдене за виновниците за ограбването на българския Народ. Нашата борба следва да бъде прехвърлена на политически терен , защото само така можем легално да влияем на процесите. Знаете , че имаше опит да бъда убит , за мен без съмнение - по поръчка на правителството за това действаме много внимателно. В състояние сме и ще защитаваме всеки един от нашите членове .

Един за всички, всички за един.

Моля , при желание да бъдете наш член, да ни дадете Вашите : име, презиме, фамилия, ЕГН, постоянен адрес ( от личната карта) , номер на лична карта, издадена на (дата) , от МВР - (град).
За момента можем да ви изпратим следните бланки за членство , които при желание от Ваша страна следва да ни върнете попълнени внимателно, защото всяка грешка , означава обявяване на члена за невалиден от съда при регистрацията на движението.
Трябва да ги принтирате, попълните внимателно без грешки във всички полета . Сканирайте попълнените декларации или ги снимайте с телефона и ги изпратете като лично съобщение до страницата Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение ?
Обърнете внимание, че освен № на лична карта следва да се изпише и датата на издаването и , и от коя местна структура на МВР е издадена.

ВАЖНО !!! Трябва да са попълнени и трите документа за членство в политическото движение.

Личните ви данни са необходими за да се счете членството Ви за валидно съгласно Закона за политическите партии. Ще бъдат използвани единствено за предаване в съда за регистрацията на движението.
Петър Низамов лично е длъжностното лице по събиране, обработка и съхранението на Вашите лични данни и поема цялата отговорност за запазването им.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

https://www.dropbox.com/sh/rnhkjl2h376mkv3/AACx4d54FzX3Fpv2jyVjjrLza?dl=0


Facebook profile : https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson

Facebook page :
Петър Низамов Petar Nizamov
https://www.facebook.com/PetarNizamovNews/

Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение
https://www.facebook.com/PetarNizamov.Political.Movement/

Отряди на Петър Низамов за защита на жените и вярата
https://www.facebook.com/Interantional.association.free.europe/

България Новините
https://www.facebook.com/BulgariaNovinite/

Бургас Новините
https://www.facebook.com/BalgariaNovinite.Burgas/


ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:
https://petarnizamov.com/
https://balgarianovinite.com/

Последвай видео-каналите ни:
https://www.vbox7.com/user:petar_nizamov
https://www.youtube.com/channel/UCX6JcL9UABvNxaIE0MjsTpQ
https://www.youtube.com/channel/UCtoqUmEGjYLLtwSv5IRiYzQ
https://www.youtube.com/channel/UCVElRDSdBTqTiK_URqmapBQ
https://www.youtube.com/channel/UCDJPwOE7xkaCwoS-0SkNAcA
https://www.youtube.com/channel/UCC9i8XZoXcrK7RkOCik21YA


Linkedin : https://www.linkedin.com/in/petar-nizamov/
Instagram : https://www.instagram.com/petar_nizamov/
Twitter : https://twitter.com/Petar_Nizamov/ https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p200x200/13892382_373134809477309_1676808939781766387_n.jpg?_nc_cat=0&oh=5eaf8e7b5a3216b94225695033bb5e85&oe=5BEF835B
Инфо