poptop

Поп Топ изцяло промени формата си, като към обичайната музикална класация и гостуването на популярни личности, добави музикални новини и рубрика за кино. Предаването запазва водещия си Мартин Геновски, но компания ще му правят актьорът Борис Кашев, който
ще представя всичко от света на киното и чаровната Паола Стоименова, която ще запознава зрителите и слушателите с музикалните новини.
В новия формат има три нови рубрики:
- Звезден дом с Мартин Геновски – всяка седмица гостуват популярни български изпълнители и актьори. Звезден дом се снима в мебели ЗОНА, а гостите сами избират средата, в която се чувстват уютно, за да бъде заснето интервюто с тях.
- BOX Office с Борис Кашев – водещият представя топ 5 на най-гледаните филми в България и дава информация за предстоящите премиери. Рубриката излъчва и ексклузивни материали за филмите. BOX Office си партнира с всички филмови разпространители в България и винаги представя най-атрактивните нови заглавия.
- Поп Топ Инфо с Паола Стоименова – ако сте пропуснали нещо интересно за българската музика, Поп Топ Инфо ще ви информира. Рубриката дава кратка информация за всичко важно, случило се на българската музикална сцена през изминалата седмица.
Всяка седмица Поп Топ представя и класация за българска музика. Предложенията за гласуване вече са 10, а зрителите и слушателите могат да ги подкрепят на www.zorana.bg.
cool bg avt part
Инфо
Клип Коментар

"Box offce" е световно наименование на филмовата класация, подредена според приходите от прожекции на филмите. Както казва и водещият - филмите са подредени по приходите им, генерирани през уикенда в киносалоните.

В рубриката представям най-гледаните филми за изминалата седмица. Затова "Бързи и яростни 7" не влиза в класацията. :)

Благодаря за редакцията! Няма да се допускат такива глупави грешки за в бъдеще. :D ;)

Ние от предаването не измисляме българските имена на филмите. Получаваме ги от разпространителите.

Как очакваш да изпишем буквално превода в субтитрите по начина, по който ти си го написал?

Да, според уикенд приходите в българските киносалони.

Ехххх другоземецо, все българинът е крив, все някой, някого копира.Махни си пръста от ухото и ще чуеш имената на филмите.

В рубриката представяме филми, на които казваме премиерните дати в кината, а не в интернет сайтовете.

Филмът се казва "Чапи". На английски се изписва "Chappie". :)

Къде по точно не е споменато заглавието на филма, който се анонсира?

Ех... да имаше... ;)

Вероятно се бъркаш с някоя от по-старите версии. Има една от 1982 год. и втора от 1999 год. Тази е нова. :)

Мебелен магазин ЗОНА. :)

Да, водещият след 12 вечерта се облича като жена и се нарича Виктория. :D Екстравагантен тип...

Е, можеше да е по-зле - да го сложат пред нас. Определено не съм сигурен, дали наистина е плик. Трябва да се разследва. :D

Бокс офисът се подрежда по критерии - уикенд приходите на филмите от прожекции в кината. :)

Кум по наем ООД :D

Не знам, дали това ще те успокои, но "Игра на кодове", може да се приеме за английски филм... :) Иначе до преди 2-3 седмици и "Българ: филмът" беше сред най-гледаните.

Филмът се казва Paddington :)

Както и на 2-ро, 3-то, 4-то и 5-то! :D