Клип Коментар

Този малкия от малък знае какво да прави с една дама1:47! В кръга на шегата :D Иначе са много яки и културни дечица :D :-3 :-3

Супер се е получило! Много е свежо за една сънлива сутрин. :)

копон ли чух?

вторият ти коментар има повече харесвания от първия :D

Запишете се да спортувате нещо и няма да ви е скучно!

Добре де, ама защо се изгавриха така с Mercedes?! Не разбирам целта??? :S

Хайде сега всички момчета да си признаят защо отвориха клипа!!!(Аз знам защо :D)

Брато как да ти кажа, че не можеш да казваш на хората кой е хубав и кой не е! Само мога да ти кажа, че Шарапова е уникална като човек, характер на корта и не само, и като харизма! Друго което мога кажа БРАВО НА ГРИШО И СЕГА ДА ПОБЕДИ И НОЛЕ ЩЕ БЪДЕ УНИКАЛНО!!! (bg) (bow) (bg)

3:42Бутон за бързо реагиране! ;)

Защо на4:05казват "number six", а то е номер 7, а на 4:33 казват "number seven", а то е номер 6 :D

Все се надявах този дядо където удря по тръбите нещо да направи, да счупи някоя тръба, да пребие някого или нещо друго, пък то само удря. :D Беше пийнал малко. :D

А ние тук сме "наи " грамотните :D (не ми махай коментара)

А ние тук сме "наи " грамотните :D

Малко ми е тъжно, че сега няма сериал. Наистина много се радвах и се наслаждавах като го гледам. Просто нямам думи как да го опиша. Коментирам за втори път, но много да говоря за сериала един ден. Фантастичен финал. Отново браво на екипа за добре свършената работа. Браво също така на хората, които оценяват труда на екипа на Под Прикритие и го гледаха от началото до края. БРАВО!!!! (bg) (bg) (bow)

Просто нямам думи как да опиша тези 4 сезона. Невероятен сериал! Много ми се иска да има 5 сезон, но много медии казаха, че няма да има дори и по БНТ го говореха. Между другото си знаех за Ерол. Имах предчувствие за него. УНИКАЛЕН СЕРИАЛ!!! Браво на екипа!!! (bg) (bow)

Ще убият Куката :( Защо? Обяснявам веднага. Защото от трейлъра се вижда, че Фарук, Бардем, Куката и "Бойко Кръстанов" (не знам как е името а героя) са заедно на среща на едно летище. Когато Куката взима пистолета от сакото на Бардем, го насочва към главата на Фарук. Ако убие Фарук неговите хора ще застрелят Куката ако ли не Бардем ще го направи. Само една скоба не знам защо на хората и е тъжно, че толкова много главни герои умряха. Ами това няма да става турски сериал от 1000 епизода. :/ :/

22 770 гледания за по-малко от 2 часа не е зле :D УНИКАЛЕН СЕЗОН, УНИКАЛЕН СЕРИАЛ, УНИКАЛНИ Актьори, просто ВЕЛИКО!!! БРАВО! (bg) (bg) (bg) (bow)

Хайде сега мои приятели да си признаем защо отворихме клипа0:55:D

Тука видях всякакви коментари от вида на "половин милион лева и една круша"! Това е просто още един УНИКАЛЕН момент в българския тенис, а някои хора си мислят, че за да спечелиш турнир от ATP 500 е много лесно. Само да вмъкна една скоба, това че е взел чек на стойност 316000$ за един спортист това не е най-важното, най-важното е удоволствието, честта, че е спечелил своята втора титла в кариерата си. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ ОБИЧА ГРИША!!! МАЧКАЙ! Сега Индиана Уелс и Маями!!! (bg) (bg) (bg) (bg) (bg)

как се казваше песента (това е ремикс, аз искам истинската)