sonic636

Говори когато си ядосан. Така ще произнесеш най-добрата си реч, за която цял живот ще съжаляваш.
Д-р Лоуранс
cool
Инфо
Клип Коментар

Име на песента?

Физиката няма никакво значение, особено в бойните изкуства

:D :D ако е така във всички баничарници

I ne moga da razbera ako tova na snimkata i klipa v profila ti si Ti, za kakvo bqha teq komentari, izglejda i ti trenirash i imash svobodno vreme. ako iskash i ti takova tqlo, pravi malko uprajneniq s tejesti ili sobstveno teglo sled trenirovkata.

Стига злоба и завист, тва е жена като жена, само че малко по-стегната и красива. Ако приличаше на Арнолд щях да сподечкля твоито мнение ама...................................

:D :D Мн е загоряла, направо кора е хванала и са чудя дали въобще са е подмокрила.

И за какви средства говориш? Ако не можеш да отделиш около 30 лв на месец за зала има стадиони, успоредки, лостове,улици,стълби, кво свободно време, ти да бягаш през ден по 10-15 мин и да напраиш някоя лицева да стегнеш циците ти стига! No excuses!

:D 200 тласъка с ръка :D

:D :D Де да бяха само 10 минути :D

Тва не ми прилича на мъж, а на е***ти стегнатото и сладко пиче. Не си търсете извинения, оправдаваики мързела си че не тренирате!

За 1 година всяко момиче горе-долу с такъв ген може да направи такова тяло, стига с тея извинения имали кинти и много свободно време. Аз как бачкам, уча и намирам свободно време за тренировки?? А и не ти трябва да стоиш цял ден, 3 пъти в седмицата po 30-4

Тая да не е нацепена и с по-големи от теб? А не е ли нежна. Има е***ти доброто тяло - стегнато а не нацепено.

:D :)

Добър дрифт!!! :)

don't talk

ееееееееееееи нищожества!!! тва става и в БГ в центира на Варна, в задристване от светофар до светофар, имаше всякакви бмвта магарцедеси и други лискави играчки. не бирзаите да ма хеитвате и не ми казваите на кив език да пиша.

човек трябва да има минимално уважение ким мотора си (yes)

Така е ама тоя клип трябваше да започва с основните неща, а тука трябва първо да си чел нещо по темата преди това. Нормално е невежите създания и незапознатите да реагират по тоя начин.

“Украйна търси талант”...

така е, неочакваното го прави този от които наи-малко очакваш. нямам кирилица сорръ за грешките