Клип Коментар

Гери,прибирам си от работа и виждам твоята изненада за нас (bow) (bow) (bow) Много ти благодаря!!!Сериалът е супер!Чаатай прави чудеса с образа си,има динамика,напрежение и любов :) Някой екшън сцени идват в повече,но като цяло всичко останало ме кефи.Още веднъж благодаря за труда ти (flower)

Гери,благодаря ти за качения 8 еп.с руски субтитри (bow) Вчера гледах серията онлайн и направо полудях за превода :o Благодаря и със закъснение на госпожата ми по руски (flower) Казваше ни,че ще имаме полза от езика.Така е макар,че си превеждам около 70 процента от суб. :( Сега ще чакаме твоя превод,за да запълним празнотите.Златна си Гери!!!

Синан,много ти благодаря за всичките качени и преведени трейлъри досега (bow) (bow) (bow) Следя го много този сериал,а ти винаги успяваш да задоволиш любопитството ни и да ни зарадваш :) Да си ни жив и здрав!!!

Гери много ти благодаря за качения 7 еп.с рус.суб (bow) (bow) (bow) Вчера гледах епизода онлайн и направо се побърках,че не разбирам повечето реплики :/ :/ Заспах с успокоението,че Гери утре ще го качи!!!И ти го направи,отново ни зарадва.Да си ни жива и здрава!!!

Гери,благодаря ти за превода и на втората част на този невероятен сериал!!!Сега умирам от любопитство какво ще се случи в понеделник?Дали Йешим ще каже какво е видяла?Дали полицията ще залови истинската пратка на мафията?А най интересно ми е какво ще се случи със Сарп и Мелек!?Бъди здрава и продължавай да ни радваш!!! :)

Гери,много ти благодаря за качения 5 епизод с руски субтитри!!!Вчера гледах серията онлайн на турски и направо умирах от любопитство за репликите.Невероятен е този сериал!!!Пак е счупил рекордите по гледаемост в Турция.Чаатай прави чудеса с ролята си!!!Четин също е невероятен!!!Страшна дикция вади.Сега си гледам за втори път серията и проверявам кога ще излезе и твоят превод.Страхотна си,милаГЕРИ!!! :)

Леле, каква нова серия се очертава за утре!!!Не случайно актьорите,като са чели сценария на 3 епизод са си помислили,че сериала е на път да свърши.Мерт изпревари батко си.Ще видим и как ще се измъкне Сарп?Гери благодаря ти за всичко,което правиш за нас!!!Чакаме те с новите преводи.

Гери,много ти благодаря за превода на този невероятен сериал!!!Разбрах,че е и номер 1 по гледаемост в Турция.Напълно заслужено!!!В понеделник гледам серията онлайн.После я гледам с руски субтитри и накрая чакам превода ти на български.Здраве на ръцете ти,както се казва.Продължавай да ни радваш!!!

Много се зарадвах на Саваш и Назлъ!!!Гери,супер си!!!

Тази серия ме побърка!!!Изпуших 5 цигари и ревах!!!Благодаря ти много,ГЕРИ!!!

Гери,благодаря ти!!!

Гери,благодаря ти!!!Много се зарадвах на превода на песента на Саваш!!!И той и Али са ми любимци.Халюк играе невероятно също.Нямам търпение за следващата серия!!!Адмирации за труда ти!!!

Гери,много ти благодаря за всичко,което правиш!!!Прибирайки се от работа получих твоя подарък и много се зарадвах!!!

Ох,върти ми се нещо в главата и се моля да не съм права.Дано сценаристите не решат да се случи нещо със Саваш и да дадат сърцето му на Иигит.Това направо ще ме побърка!!!

Този сериал ме подлуди.Вече знам около 30 думи на турски.Добре е,че има такива добри хора,като Гери,които ни го предоставят да го гледаме!!!Отново БЛАГОДАРЯ!!!

Чак сега на 27 епизод забелязах правописа и пунктуацията на субтитрите.Всичко е професионално направено.Това дава още точки към труда ти,Гери.БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

Леле,направо се побърках.Браво на сценаристи,артисти и режисьори.И огромни благодарности на ГЕРИ за всичко,което прави,за да ни радва!!!

Олеле,заради този сериал ще ме изгонят от вкъщи.Благодаря ти,Гери!!!Наслаждавам се на всяка минута.

Направо зациклих с този сериал.Ходя с лаптопа и в тоалетната,а това не е добре.Благодаря ти за превода и субтитрите,ГЕРИ!!!

Невероятен сериал.Гледала съм го 2 пъти и не ми омръзва.ЯМАН И МИРА са страхотни!!!