VBox7 logo

Обвързан ли е Галин? Певецът за любовта, изневерите и мимолетните връзки

5 310 27.11.2019

Поп-фолк изпълнителят Галин в последните години се превърна не просто в любимец на почитателите на жанра. Той се доказа и като талантлин актьор с ролята си на Захари в уеб сериала VIRAL. Проектите пък му са безкрай и редовно радва феновете си с нови парчета.

Виж още: Коя е Галина Димитрова - изкусителната блондинка от VIRAL?

Така разказано, около Галин изглежда, че всичко е работа. И е логично да се запитаме има ли място и време за любов в живота на изпълнителя?

Виж още: Диона знае как се прави: Разтърси нета с една снимка и обяви голяма новина! Сменя ли жанра?

Простичкият отговор към момента е "не". Галин е напълно свободен и като цяло е "за" мимолетните връзки, или поне това сподели той пред камерата на "На Кафе". Ако обаче се обвърже с някого, нещата биха се променили. Но би ли се обвързал?

Виж още: Лидия е едва на 18, а вече е звезда! Как започна всичко за чаровната красавица?

По-рано през годината пък Галин призна, че цялата му енергия е съсредоточена в работата и бизнеса му и просто няма време за връзка. А и желание. 

Виж още: Есенна приказка в Париж: Галена с визия като за корица от френската столица

"Забелязал съм, че нашата зодия Риби, като тръгне да върти някакви любовни неща, някакви филми, нещата в работата закъсват. Може би сме прекалено емоционални", коментира пред Венета Райкова по-рано тази година Галин.

Въпреки това обаче той е категоричен, че не се чувства самотен. Галин живее сам, но по празниците винаги е със семейството си.

Що се отнася до модерните отношения в двойките, Галин коментира, че е забелязал колко масови са изневерите. Според него това се дължи на факта, че хората виждат много възможности около себе си и искат да се възползват от тях.

5 310 27.11.2019

Още от Music Virals