VBox7 logo

Коронавируът уби любими и чакани сериали! Кои продукции са засегнатите?

8 726 20.03.2020

Коронавирусът успя да попречи на много планове да станат реалност - лични пътувания, ваканции, празници. Заради разпространието му Европейското първенство по футбол ще се проведе догодина, Евровизия беше отменена, а много популярни лица са диагностицирани с вируса. 

Виж още: Времето в изолация лети с BG сериалите! 19 предложения, които можеш да гледаш безплатно във VBOX7!

В този смисъл съвсем логичното се случи - любими сериали и очаквани филми ще се забавят заради COVID-19. За кои продукции вече се знае, че ще се наложи да почакаме, за да ги гледаме?

"Приятели"

Както знаеше, очакваше се култовият сериал да има специален нов епизод. Звездите трябваше да се съберат този месец, а феновете да видят резултата през май месец тази година. Това обаче няма да се случи именно заради разпространението на вируса.

Виж още: ''Чернобил'' манията след успеха на сериала: Факти, шеги, екскурзии

Фарго

Криминалният сериал трябваше да се завърне през април с четвърти сезон, но заради пандемията премиерата ще се забави. За момента са снимани 8 от общо 10 епизода, така че ще трябва да почакаме.

Виж още: Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

"Историята на прислужницата"

Работата по четвъртия сезон на сериала официално спря на 13 март. В този сезон щяхме да гледаме режисьоския дебют на носителката на Еми Елизабет Мос, която е и в главната роля. Е, явно ще изчакаме.

Вещерът

Първият сезон на сериала предизвика невиждан интерес, а снимките на втория се случваха допреди дни. Официално продукцията спира за две седмици, но предвид разпространението на вируса вероятно ще почакаме повече, докато сезонът види бял свят.

Анатомията на Грей

Продукцията също е на пауза, като тя се очаква да продължи поне 3 седмици. Но пък екипът дари маски и ръкавици на американски болници, в които се лекуват пациенти с коронавирус.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/handmaidsonhulu/
https://www.instagram.com/fargo/
https://www.instagram.com/witchernetflix/

8 726 20.03.2020

Още от OMG Facts