VBox7 logo

Времето в изолация лети с BG сериалите! 19 предложения, които можеш да гледаш безплатно във VBOX7!

1 489 16.03.2020

Изолацията, която ни препоръчват отговорните лица, ни дава възможност да правим всичко онова, за което се не ни достига време. За повечето от нас това със сигурност означава, че ще можем да наваксаме със сериалите! Днес ви предлагаме няколко български сериала, които може да гледате веднага и напълно безплатно!

Виж още: За COVID-19 от д-р Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е целта на извънредното положение?

Следвай ме

Уеб сериалът може да се похвали с не една награда, а историите на тийнейджърите в него са направо взети от живота. След дни на изолация дори сконфузните ситуации от училище може би липсват на мнозина от нас. Е, тук има от всичко за всеки.

Виж още: #StayAtHome и българските VIP-ове: Кой как оползотворява времето?

All Inclusive

В ситуацията, в която се намираме, сериалът с Ненчо Балабанов е най-близкото до почивка, което ще видим в близките месеци. Приятен хумор, весела компания и морски дъх... какво повече да искаме от дивана в хола?

Виж още: Асен Блатечки снимал филм след сериозна катастрофа, лентата - ''убита'' заради COVID-19

Дяволското гърло

Сериалът се излъчваше по телевизията в едно прекрасно време от годината, в което дори нямахме препоръки да си седим вкъщи. И много от нас го пропуснаха. Криминалният сериал гарантирано ще го изгледате на един дъх.

Виж още: След диагнозата "Коронавирус": Синът на Том Ханкс проговори за състоянието на родителите си!

Откраднат живот

Ако нещо се объркат плановете ви за вечерта и не успеете да гледате любимия сериал в телевизионния ефир, може да гледате всички епизоди от сезон 9 тук. Ако пък сте пропуснали сезон 8, него ще откриете тук. 

Виж още: Коронавирусът уплаши Преслава, певицата спира работа заради риска

VIRAL

Уеб сериала е абсолютно достъпен за гледане по всяко едно време. С него ще надникнете зад лъскавия живот над популярните инфлуенсъри от VIRAL. Кастът е повече от звезден - Калина Иванова и Кристиан Кирилов, Галин, Лидия, Десита, Диона.

Виж още: Заради коронавируса: Пратили по спешност наша поп-фолк певица във ВМА!

Килерът

Според популярно meme в последно време след новините трябва да пускат по някой хорър, за да се разведри обстановката. Е, Килерът не е хорър, но е вълнуващ уеб сериал, в който има много мистерия, много трилър и много тръпки, които да ни побиват.

Пътят на честта

Драматичната история е от цели 52 епизода, с които времето на изолация ще мине като миг. Сериалът проследява Огнян, Кера и сина им Мартин - щастливо семейство, в което много бързо всичко се обърква. 

Не така, брат

“Не така, брат“ е първият български тийн уеб сериал, който проследява вълненията около първата любов в живота на тийнейджъра Мишо – отличник с разностранни научни интереси, който обаче няма никаква идея как да се държи с момичетата. В историите на Мишо главна роля игра и е брат му Дидо, който всячески се опитва да му помогне със своите съвети, нищо че те често завършват с комични ситуации.

Господин Х и морето

Как най-лесно може да се скрие един измамник от мафиоти, ако не като се представи за учител в частно училище? Калин Врачански отива във Варна, за да вземе ума на четири домакини. И го прави с особена лекота. Вижте!

Кифла

#КИФЛА е пародиен уеб сериал, който не оставя никой безразличен! Бети и Валчето (в ролите певицата EVA и актрисата Рая Белева) - главните героини в този напудрен с брокат и пълен с всевъзможни комични случки сериал забавляват истински с уникалните си разсъждения и житейски ситуации! 

Полицаите от края на града

В канала на сериала ви очакват звезден каст, комични ситуации и много българска действителност. Припомнете си какви ги надробиха Пацо, Крис и Калата. 

Апартамент 404 

Колко точно колоритен и забавен може да бъде студентският живот проследява в своите три сезона комедийният уеб сериал „Апартамент 404”. Какво правят българските студенти, когато са далеч от родителите си? Ходят ли на лекции и как се забавляват? Отговорът идва, пречупен през хиперболата, в редица комични ситуации и интересни сюжетни линии.

Убий професора

Комедията проследява историята на четирима героя, които се запознават по абсурден начин, но незабавно се превръщат в групичка с една обща цел – сладкото отмъщение. Всеки от тях има история с професора и таи своята причина да ненавижда професор Кочев. Te осъзнават, че заедно могат да постигнат много повече и, въпреки различията си, съставят прецизно изготвен план за отмъщение. В опита си да го изпълнят, те попадат в абсурдни и комични ситуации, а крайната цел - да дадат урок на професора за цял живот.

Unilife 

Проектът е дългоочакваното и естествено продължение на супер успешния уеб сериал „Не така, брат“. Новата студентска комедия разкрива перипетиите, през които минава съвременният студент, като сюжетът се завърта около отличника на гимназията – Мишо, който е приет в най-престижния български университет и влиза в студентския живот, амбициран да се докаже в новата среда и да се превърне в суперзвезда сред колегите си. Оказва се обаче, че университетският живот изправя серия от ситуации пред него, показващи, че съдбата има други планове за младежа.

Салонът 

Салонът е комедиен уеб сериал, който проследява историята на три момичета към сбъдването на общата им мечта. Съвременен и с пиперлив хумор, той вниква в света на салоните за красота – мястото, където човек има с кой да си поприказва, да излее душата си и да получи и някой друг мъдър съвет. Джиджи, Меги и Деси попадат в комични ситуации, които ги сплотяват и ги превръщат в приятелки с една обща цел – салонът им да се превърне в най-популярната дестинация за красота. 

Статус: Обвързани 

Комедийният уеб сериал, който разказва за романтичните вълнения и комични препятствия по време на първата сериозна връзка в живота на millennial двойката - 25-годишния Борил и 23-годишната Ирина. Сезонът проследява как те минават заедно през забавни ситуации, характерни за всяка двойка, която се е решила на голямата крачка да заживее заедно.

Новакът 

Проектът е първият по рода си комедиен сериал у нас, посветен на комикс и гейминг културата. Историята проследява битката между група от запалени геймъри, сред които със заблуда се вмъква новакът Валери. Неговата цел е единственото момиче в състезанието. Кой ще грабне победата и ще спечели ли “Новакът“ момичето на мечтите си?

Пъзел: Похитени

 

Първият БГ екшън уеб сериал „Пъзел: Похитени“ завладява феновете с напрегнат екшън, вълнуващ сюжет и звезден каст. В интригуващия екшън-трилър главната роля е поверена на „лошото момче“ на българското кино и театър Асен Блатечки. Звездното участие в сериала се допълва и от талантливите Бойко Кръстанов и Мона Гочева.

10 първи срещи 

Риалити сериалът, в който Теа търси любовта. С помощта на своите приятелки Стела и Мина тя се впуска в щур експеримент. Ще излезе с 10 момчета на 10 първи срещи, за да разбере дали проблемът е в нея или в мъжете. 

1 489 16.03.2020

Още от Cool News