VBox7 logo

На тези 5 зодии животът им ще се преобърне през 2020 г.! Към добро или към лошо обаче?

15 606 29.11.2019

 

Направо не усетихме как така мина времето и вече сме в навечерието на 2020 година. Винаги възлагаме нови надежди за новата година и вярваме, че новото ще ни донесе късмет. Просто такава е човешката психология.

 

 За пет от зодиите обаче промяната е повече от сигурна, тъй като звездите са го предначертали. Уви, не всяка промяна обаче ще е за добро. Кои са тези зодии и как ще се промени животът им?

Виж още: Всички зодии изневеряват, но защо го правят? Ето и причините за всяка една

 

 1. Телец - най-засегнатата зодия! 

 

Телци, време е да кажете сбогом на скуката и рутината. През 2020 г. ще откриете нови хобита, които ще ви вдъхнат самоувереност и в професионален план. Ще се чувствате по-сигурни и в личен план и особено в любовта. През новата година ще кипите от енергия.

Виж още: Коя е планетата, която определя съдбата ви според зодията?

 

 2. Лъв - позитивни промени!

 

 

 

2020 година ще бъде годината на реализацията за вас. Вие най-после ще предприемете стъпки за реализирането на мечтите си. Е, няма да бъде винаги лесно, но ще си заслужава. Промените ще са за добро, а в личен план нещата ще бъдат просто прекрасни.

Виж още: С тези 5 зодии приятелството е трудна мисия, а главоболието - гарантирано

 

 3. Дева - година на големи промени!

 

 

През новата година ще се наложи да напуснете зоната си на комфорт. Ще се оттървете от всички страхове и ще поемете пълен контрол върху живота си. Може би ще започнете нова работа, а може би ще напуснете човека, с когото сте в момента. Бъдещето е ваше!

 

 4. Козирог - промени на 180 градуса!

 

 

 

Вие се чувствате безсмъртни и непобедими, но както се казва, най-накрая ще си намерите майстора. Един човек ще промени начинът, по който гледате на живота. За добро или за лошо, само времето ще покаже.

 

 5. Риби - пренареждане на приоритети!

Риби, вие заслужавате най-доброто, заслужавате да сте щастливи! През новата година ще скъсате със старите отношения и ще потърсите именно личния комфорт и сбъднатите мечти.

Виж още: Chinnapong/Deagreez/iStock

 

15 606 29.11.2019

Още от OMG Facts