VBox7 logo

Коя е планетата, която определя съдбата ви според зодията?

2 209 28.11.2019

Вероятно повечето от вас, интересуващи се от зодии, са наясно, че зад всяка зодия седи по една планета, която оказва влияние върху характера и поведението на всеки един неин представител.

Ето и коя е тя за всяка зодия, както и какво означава тя за живота на представителите на съответните зодиакални знаци.

Овен - Марс

Марс винаги ви насърчава да живеете живота си и да експериментирате във всичко. Е, нерядко влизате в конфликт с другите, но вие сте просто по-темпераментни. Просто сте твърде спонтанни и рядко си мълчите. 

Виж още: Краят на годината за тези 3 зодии ще донесе много пари, любов и успехи!

Телец и Везни - Венера

Венера ви прави добри и успели във връзките си с другия пол. Вие сте истински щастливи, когато ви обичат, и истинска развалина, когато връзката ви приключи. 

Виж още: Какъв секс обича всяка от зодиите? Коя зодия е вашият перфектен партньор?

Близнаци и Дева - Меркурий

Меркурий отговаря за интелекта. Затова представителите на тези две зодии винаги поставят фактите в перспектива пред емоциите. Вие обичате да се шегувате, да се веселите, но сериозните чувства ви плашат.

Виж още: Съжаляваме да го кажем, но това са 4-е зодии, каръци в любовта!

Рак - Луна

Вие сте веселяци, които обаче се държат нерядко детински. Вие сте истински чувствителни хора, които лесно се ядосват, плачат и се смеят.

Лъв - Слънце

Вие никога не оставате незабелязани и привличате хорското внимание. На вас обаче ви пука твърде много за хорското мнение и често приемате критиките твърде емоционално.

Скорпион - Плутон

Вие сте харизматични хора, които обаче често се самонараняват чрез своя перфекционизъм. Освен това често се сравнявате с другите, а това не ви е от полза. 

Стрелец - Юпитер

Вие сте групов играч и помагате с цяла палитра от качества, които притежавате. Вие сте добри лидери, практични сте и знаете как да се възползвате от всяка ситуация.

Козирог - Сатурн

Вие сте строги и безпощадни хора. При вас чувствата нямат шанс. Вие сте истински работохолици и всичко странично от офиса ви отегчава до смърт.

Водолея - Уран

Вие сте иноватори, които лесно се отегчават от познатото и конвенционалното. Обичате да се развивате и се обграждате с хора, които са на същата вълна като вас.

Риби - Нептун

Вие сте адаптивни хора, които се вписват лесно във всяка среда. Вдъхновявате се лесно, имате богато въображение, интелект и интуиция.

Източник thumbnail: Dzhulbee/Zenobillis/iStock

2 209 28.11.2019

Още от Кaк дa