VBox7 logo

Отговорни преди мерките: Българските изпълнители, които отмениха участията си заради COVID-19

4 811 13.03.2020

И преди парламентът да гласува обявяването на извънредно положение в България във връзка с разпространението на новия коронавирус у нас, страхът у хората си го имаше. А популярните лица от шоу бизнеса със сигурност са в по-голяма опасност, тъй като са обградени от феновете си. 

Виж още: След диагнозата "Коронавирус": Синът на Том Ханкс проговори за състоянието на родителите си!

Много общини вече взеха различни мерки с оглед ограничаването на заразата, а някои дори затвориха детските клубове, както и клубове от всякакво естество. Но някои популярни изпълнители не изчакаха обявяването на извънредно положение, а ограничиха сами участията си по заведенията. Ето кои бяха те:

Виж още: От днес: България е в извънредно положение! Какво означава на практика то?

Джена

Всичко започна от Джена, която обяви, че няма да пътува до Германия за участия предвид разпространението на COVID-19. Но бързо я последваха и други...

Виж още: За коронавируса трезво и рационално от д-р Наум Шопов: Колко точно е страшна болестта?

Преслава

Преслава обяви решението си преди дни, като заяви, че то е лично и не иска да ангажира никого с него. На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика и се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове , с които се срещам ежедневно", писа Преслава.

Виж още: Глория показа тяло на модел, откри ново хоби на Малдивите

Михаела Филева

Певицата сподели в Instagram, че е взела решението да отмени участия и концерти до средата на април. 

Рут Колева

Певицата, следвайти всички отменени концерти, написа в Instagram, че ще направи виртуален концерт, на който ще пее песни по желание. 

СкандаУ

Решението на изпълнителите стана ясно в деня на обявеното извънредно положение и обхваща периода му - до 13 април. 

Графа

Изпълнителят отмени всички свои участия, планирани за месец март. Предвид новата ситуация, вероятно ще се удължи този период.

4 811 13.03.2020

Още от VIP Box