VBox7 logo

След диагнозата "Коронавирус": Синът на Том Ханкс проговори за състоянието на родителите си!

19 626 12.03.2020

Новият коронавирус не познава раси, не избира бедни или богати, разболява обикновени работници и министри. Новината, че актьорът Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън са сред болните от заразната болест изненада всички ни. 

Виж още: Коронавирусът уплаши Преслава, певицата спира работа заради риска

"Чувствахме се уморени, бяхме настинали и схванати. Съгласно сегашните препоръки си направихме тест за коронавируса и пробата се оказа положителна", написа актьорът в официалните си профили в социалните мрежи. Той и жена му остават засега под изолация. 

Виж още: Заради коронавируса: Пратили по спешност наша поп-фолк певица във ВМА!

Чет Ханкс, 29-годишният син на Том Ханкс сподели видео, в което разказва за състоянието на родителите си. "Да, вярно е, родителите ми са с коронавирус. Абсолютна лудост! И двамата са в Австралия, баща ми снимаше филм там. Точно се чухме. И двамата са добре, не се чувстват толкова болни. 

Виж още: Коронавирусът и световните звезди! Пътуване с предпазни мерки или истинска паника?

Чет обясни още, че родителите му нито са притеснени, нито под паника, но ще спазят всички необходими мерки. "Оценявам загрижеността на всички, благодаря за пожеланията, но мисля, че всичко ще бъде наред. Пазете се", завършва посланието си той.

Виж още: Какви са симптомите на коронавируса? Какво да правим, ако подозираме, че сме болни?

В публикацията си Том Ханк пояснява, че ще продължат да бъдат тествани, наблюдавани и под карантина, докогато се налага. 

Много звезди изказаха подкрепата си към Ханкс и съпругата му. Рийз Уидърспун написа простичкото "моля те, пази се". Марлон Уейънс пък коментира иронично: "По дяволите, Том! Винаги трябва да си първи. Първи спечели Еми, първи спечели Оскар, първият в Холивуд с коронавирус".

Източник thumbnail: Instagram/Getty Images

19 626 12.03.2020

Още от OMG Facts