VBox7 logo

Нарекли Златка зомби заради мерките ѝ срещу COVID-19! Тя потренира в парка, зове да си седим вкъщи

8 937 17.03.2020

Ситуацията около нас не е съвсем нормална и това го потвърждават опашките пред магазините, затворените молове и извънредните пресконференции на щаба за коронавируса. Призовани сме да спазваме лична хигиена, да пазим себе си и другите, да си седим вкъщи. И това го слушаме и четем по цял ден.

Виж още: Съвети за перфектно тяло от Златка Димитрова! Как да влезем във форма за лятото?

Не всички българи обаче са убедени в правотата на тези мерки и плеймейтката Златка Димитрова е сред "пострадалите" от онази особена част от населението, която не вярва в опасността от коронавируса. В story Златка разказа за преживяването си от излизането си на пазар. 

Виж още: За COVID-19 от д-р Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е целта на извънредното положение?

За целта плеймейтката била с очила, маска и ръкавици, а жена на видима възраст от 60 г. я нарекла "зомби". Именно това неразбиране и иронизиране накараха Златка да призове и тя хората да си седят вкъщи и да пазят себе си, другите, децата, възрастните. 

Виж още: #StayAtHome и българските VIP-ове: Кой как оползотворява времето?

Плеймейтката апелира да излизаме навън само в крайна необходимост, когато трябва да пазаруваме хранителни продукти. По думите ѝ в момента в Бургас по улиците е пълно с майки с дечица, както и хора, наслаждаващи се на хубавото пролетно време. 

Виж още: Британското кралско семейство срещу коронавируса! Как ще се предпазят и какви мерки взеха?

А Златка освен, за да напазарува, излиза и за да тренира. Това тя прави на фитнес на открито, вероятно в някоя градинка.

8 937 17.03.2020

Още от Красивите българки