VBox7 logo

#ОстанетеВкъщи и българските VIP-ове: Кой как оползотворява времето?

7 770 16.03.2020

Извънредното положение заради коронавируса е първо в своя характер в родината ни. За всички ни ситуацията е нова, непозната, а заради невидимия враг и непривична. Времето ще става все по-хубаво, а ние трябва да си седим вкъщи. Именно сега е моментът, в който трябва да покажем отговорност към себе си, близките си и да бъдем дисциплинирана.

Виж още: Асен Блатечки снимал филм след сериозна катастрофа, лентата - ''убита'' заради COVID-19

Към този апел се присъединиха и популярни лица от българския шоубизнес, които и показаха как прекарват времето си в условия на изолация. 

Диляна Попова

"Обличайте халатите, дърпайте решетките и стискайте зъби! Прилича на военен режим, но по-добре да го наричаме отговорност", пише актрисата и допълва, че има идеи как да уплътни първата седмица, а за после - ще видим.

Виж още: 2020 г. - годината на COVID-19 и... на тунинга! Кои БГ звезди преобразиха себе си досега?

Благой Георгиев 

Набожният футболист е убеден, че постът и молитвата са лекарството срещу всички беди и публикува снимка на олтар на храм.

Виж още: След диагнозата "Коронавирус": Синът на Том Ханкс проговори за състоянието на родителите си!

Калин Вельов

След като музикантът призна, че е подценил ситуацията, той прикани за отговорност и трезва мисъл. Последната му публикация е от домашен фитнес, тъй като, знаете, частните такива са затворени до края на месеца.

Виж още: Кризата с коронавируса - видяна от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лечението?

Галена

Певицата публикува снимка от дома си и просто призовава да си седим вкъщи. "По-опасна и от короната", пишат фенове. Други цитират част от нейна песен - "паниката хвана ме".

Виж още: За коронавируса трезво и рационално от д-р Наум Шопов: Колко точно е страшна болестта?

Наталия Кобилкина

Сексоложката препоръчва любими филми и автори, на които да отделим време, докато сме вкъщи. 

Виж още: COVID-19 не прости на известните и богатите! Ето кои известни лица са с положителни проби

Лазар Ангелов

Световноизвестният фитнес модел също страда заради липсата на отворени зали, но пък страда с чувство за хумор и публикува колаж със себе си.

Виж още: Отговорни преди мерките: Българските изпълнители, които отмениха участията си заради COVID-19

Venci Venc'

"Капка с вирус “COVID-19”, с която природата просто ритна доминото на цялото ни цивилизационно не развитие, а високомерие в днешния свят", пише изпълнителят и заявява, че никой не може да предскаже какво ни чака. "Ясно е само едно - след като всичко това премине ще се събудим в различен свят. Вероятно малко… или много по-затворен."

7 770 16.03.2020

Още от VIP Virals