VBox7 logo

Всички говорят за Роналдо, но коя е жената, която плени сърцето му?

7 921 27.08.2019

Според една небезизвестна фраза зад всеки успял мъж стои една велика жена. А, когато мъжът е футболистът на Португалия и Ювентус Кристиано Роналдо, жените са цели две и наистина велики.

Днес обаче няма да говорим за майката на футболиста, а за Джорджина Родригес, пред която дори връзката му с Ирина Шейк изглежда мимолетна и несериозна.

Коя е Джорджина? 

Красавицата е на 25 г. и може да се каже, че расте без баща - той прекарва 10 години в затвора заради трафик на наркотици. 

Джорджина и Роналдо се запознават през лятото на 2016 г., разказва Gong.bg. Версиите за историята им са различни, но е факт, че само няколко месеца по-късно двамата заживяват заедно. 

На 12 ноември 2017 г. се ражда дъщеричката им Алана Мартина. Джорджина се грижи освен за нея, и за другите три деца на футболиста - Кристиано Джуниър и близнаците Ева и Матео.

През ноември миналата година Роналдо предлага брак на Джорджина и отговорът е "да". Някои източници твърдят, че годежният пръстен на дамата струва 8 милиона паунда. Все още не е обявена дата за сватбата, но най-вероятно такава ще има.

Най-трудният момент за връзката им е обвинението в изнасилване на Роналдо, което дойде от Катрин Майорга. 

Джорджина застана до любимия безрезервно. Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те", написа Родригес в Instagram.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/georginagio/

7 921 27.08.2019

Още от Най-яките мацки