VBox7 logo

Златка Димитрова проговори за връзката си и за страховете си като майка

11 356 12.01.2020

Както вече е известно, връзката на плеймейтката Златка Димитрова и фитнес инструкторът Кирил Танев е публична. Двамата са заедно, качват общи снимки и всичко изглежда добре около тях.

Виж още: Ето как се храни Златка Димитрова, за да изглежда така! Вижте диетата ѝ!

За първи път Златка коментира връзката си пред камерите на NOVA TV, като заяви, че се чувства добре с него. Описа го като добър, грижовен, отговорен човек, с когото е спокойна и се чувства уважавана и обгрижвана.

Виж още: Приятелски огън? Плеймейтки си мерят титлите, в главните роли - Светлана Гущерова и Дениз Хайрула

А дали именно Кирил Танев е голямата любов в живота ѝ, само времето ще покаже. По-важното е, че Златка към момента се чувства щастлива с мъжа до себе си.

Виж още: Един джентълмен на 3 г.! Златка Димитрова празнува рождения ден на Миро с откровения

Що се отнася до миналото си, Златка е категорична - не съжалява за нищо и ако трябва да изживее живота си отново, отново би взела същите решения - просто така е трябвало да стане!

Виж още: Вече официално: Нова звездна двойка у нас! Кой е мъжът до Златка Димитрова?

Синът на Златка, Миро, вече е на 3 годинки. Майка му не се определя като перфектната, но пък ѝ се ще да вярва, че дава добро възпитание на детето си. В грижите за момченцето се включва и майка ѝ на Златка, която е учителка и също се занимава с детето.

Големите страхове на Златка като майка са традиционните за всички майки - наркотици, цигари, лоша компания, измами, далавери.

11 356 12.01.2020

Още от Cool News