VBox7 logo

Тита засия в бонбонена рокля и се обяви за най-щастливия човек! Защо?

16 431 29.10.2019

Голямата чаровница на модерната българска музика Тита има много поводи да празнува в последно време. Едва преди няколко месеца певицата навърши 20 г., а вече е сред топ имената на родната сцена.

Но какво са професионалните успехи без лично щастие? Е, Тита със сигурност не e човекът, който знае това, защото и в личен план нещата ѝ са топ. Именно едно семейно събитие стана повод певицата да се определи за най-щастливия човек на света.

Виж още: Тита е мега влюбена и мега щастлива! Не спират да се снимат с гаджето

Снимката е от погачата на своята новородена племеница. Бебчето се е родило в средата на септември, като още тогава Тита се похвали с благата вест, но впоследствие изтри публикацията си.

Виж още: Тита обърна поглед към миналото: Съдим тежко без да познаваме, нищо не е, каквото изглежда!

Тита има сестра, Деси, която е и майката на бебчето. Засега обаче не са известни повече подробности като например какво е името на детенцето.

Виж още: Няма и следа от наивното момиче... Тита навърши 20 с уникално парти

За партито Тита е избрала бяла рокля с дантели и флорални мотиви и наистина сияе. Поздрави към щастливата леля са отправили като коментар половинката на Криско, Цветелина Петрова, журналистката Венета Райкова, както и още десетки фенове на певицата.

Виж още: Лято без край с Тита: Певицата показа сочни форми

На събитието е имало и типични за повода сладки - торти, целувки, сладки. Всичките - в розово. Впрочем подобна беше и темата на рождения ден на Тита:

16 431 29.10.2019

Още от Music Virals