VBox7 logo

Свекървата на Деси Слава - перфектната свекърва! Ето какво разказа певицата за нея

26 501 12.01.2020

Преди време поп-фолк певицата Деси Слава беше искрена до болка - тя сподели, че след появата на второто си дете, Борис, е преживяла изключително тежка следродилна депресия. 

Виж още: Малкият син на Деси Слава - един джентълмен на 2 годинки! Вдигнаха му ефектно парти

Тогава тя призна, че едва в последно време намира у себе си воля за диети, просто преди това не е имала мотивация. Покрай следродилната депресия Деси Слава се сринала психически, артистът в нея бил потиснат. Е, всичко това вече е в миналото.

Виж още: Деси Слава искрена до болка: За тежката депресия, килограмите и майчинството

Деси Слава се завърна, а календарът ѝ за месец януари е плътно запълнен. Певицата е все по-активна и в социалните мрежи, като признава, че рядко редактира снимките си, макар че ползва някои филтри. 

Виж още: Синът на Диляна Попова с паранормални способности! Борил си говори смайващи неща!

Това обаче са единствените редакции, които нанася върху селфитата си. По думите ѝ е смешно да тежиш 60 кг., на снимките да изглеждаш 50 кг. Просто хората, когато те видят на живо, нищо от това няма смисъл.

Виж още: Тайландска екзотика с Преслава! Певицата с любимия си в летни прегръдки посред зима

Пред камерата на "На Кафе" певицата коментира и вечната тема за отношенията между свекърва и снаха. По думите ѝ именно благодарение на свекърва си в момента има време за почивка. 

Виж още: Михаела Филева на екзотична почивка в Африка, най-после показа любимия мъж!

Майката на любимия си мъж Деси Слава описва като добър, разбран човек, който винаги помага с каквото може. Деси Слава призна, че превъзхожда свекърва си в едно единствено нещо - шиенето! Иначе покрай свекърва си певицата се научила да готви по-пикантно и да сгъва прането си перфектно.

26 501 12.01.2020

Още от Music Virals