VBox7 logo

Каква е тайната на щастливия брак и как се поддържа страстта? Джена знае и споделя!

4 288 14.02.2020

Минаха 4 години от една от най-музикалните сватби в България - тази на поп-фолк певицата Джена и музиканта Атанас Стоев. Какво се случва с тях в семеен план 4 години и едно дете по-късно?

Виж още: С романтика, рози, бойкот и провокации: Как известните българи посрещнаха Св. Валентин?

Оказва се, че любовта между двамата става все по-силна. Това разказаха двамата в интервю пред Венета Райкова, където разкриха още, че двамата не празнуват Деня на влюбените, защото за тях всеки ден е такъв празник. 

Виж още: Двоен празник: Най-хубавият рожден ден на Зейнеб досега и романтичен празник за Гала

Въпреки силната връзка помежду им, в началото не липсвало чувство на ревност. Джена сподели, че в първите години от връзката им се пиртеснявала от фенките, но впоследствие свикнала и в момента дава на любимия си мъж цялата свобада.

Виж още: Цената на различното мнение: Асен Блатечки си навлече куп критики заради коментар на Оскарите

Така например Джена пуска Наско Стоев да излиза с приятели, не го безпокои. Просто, защото двамата изпитват взаимно уважение един към друг.

Виж още: Как майчинството промени Светлана Гущерова? Как поддържа форма и коя е нейната диета?

Истината обаче е, че Наско Стоев не е давал и поводи за ревност. Сам себе си определя като кон с капаци, които е сам си е сложил и няма очи за чужди жени.

Виж още: Поли Генова посрещна рожден ден в Италия и заключи: Никога няма да остарее

Дори и да имат различия и спорове, Джена и Наско са се научили не да хвърлят счупеното, а да събират частите му, метафорично казано. 

Виж още: Андреа - истинска русалка насред Пунта Кана! Певицата показа тяло за милиони

Как двамата гледат сина си, малкия Атанас? С много любов и задружни усилия. Въпреки че има кой да го гледа, двамата настояват двамата винаги да са с него, да показват любовта помежду си пред него.

4 288 14.02.2020

Още от Music Virals