VBox7 logo

Историята на Марешка от ''Игри на волята'' е шокираща, а тя - една наистина силна жена

36 012 12.09.2019

Риалитито "Игри на волята: България" започна едва преди няколко дни, но събитията там се развиват толкова бурно, че съвсем скоро ще имаме първи изгонен от надпреварата. 

Затова, макар че засега няма никакви изгледи Марешка да бъде изгонена скоро, бързаме да ви я представим. Защото историята ѝ е колкото страшна, толкова и впечатляваща.

Марешка Глущук е родена през 1996 г. във Варна, но родителите ѝ са чеченци. Израсва в Чечня и е омъжена едва на 15 г. На 18 г. ражда сина си, Амир.

В семейството на мъжа си е била постоянно унижавана и обиждана, като дори не са ѝ позволявали да се радва на детето си, за да израсне като корав мъж. Вечерно време мъжът ѝ я насилвал.

Марешка не намирала разбиране и у семейството си. Още от малка майка ѝ я обиждала и ѝ казвала, че е най-грозното същество. Баща ѝ пък ѝ казал, че ако избяга от семейството на мъжа си, ще я намерят и ще бъде заклана.

Въпреки това Марешка избягала от Чечня и дошла в България само с дрехите на гърба си. 

За да демонстрира свободата си станала модел и дори се снимала за Playboy. Баща ѝ разбрал и я карал да си смени името, защото била срам за семейството. 

Лелите ѝ пък го увещавали да я примами да се върне в Чечня, за да я убият.

 

Мареша определя живота си преди да приеме християнството като ад. Ходила забулена, нямало право да носи парфюм, а да говори с мъж било напълно забранено. 

36 012 12.09.2019

Още от Брутално