VBox7 logo

Скандалната 2019 г.! Най-емблематичните скандали на БГ звездите през годината

13 032 27.12.2019

Колкото и бързо да ни мина 2019 г., няма как да не признаем - през нея се случиха наистина много неща. Родиха се много звездни бебета, много знаменитости се врякоха във вечна вярност, а други пък намериха любовта. Днес ще ви припомним обаче едни малко по-различни събития - звездните скандали на 2019 г.

Тото и Гери-Никол

Поводът привидно беше песента на Гери-Никол "Шефе, шефе". Във Facebook Тото, чието истинско име е Йонислав, я сподели с текст "като си поръчаш Cardi B от Aliexpress". За Гери-Никол се знае, че е фен на певицата и по участия изпълнява нейни песни. Въпреки това варненката не закъсня с отговора и направи аналогия на името му с това на Юда. "Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико". Тото не ѝ остана длъжен и ѝ припомни, че доста от песните ѝ са направени от него.

Николета Лозанова и психоложката на националите

В story плеймейтката сравнява Лилия Стефанова, психоложката на националния отбор по футбол, с колегата ѝ от Манчестър Юнайтед. И пише SOS. "Психолозите трябва да са само мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно", отвърна Стефанова в коментар.

Виж още: Да събереш бившия и настоящия? Николета Лозанова го направи и стана луд купон

Ричард Величков и Любо Жечев

Влогърът направи впечатляващо разследване, от което стана ясно, че добавката, продавана от звездния треньор, съдържа забранена за ЕС съставка, а въпросните хапчета са с доста съмнителен произход и неизвестен производител. Ричард от своя страна във вече несъществуващ влог заяви, че е изнудван от Жечев. Впоследствие обаче Ричард изтри и влога, и канала си, спря да продава въпросната добавка и прекрати всяка активност в социалните мрежи. Твърди се дори, че е загубил и работата си.

Виж още: Ричард в последното си интервю: За скандалната добавка, славата и... влиза ли в политиката?

Кубрат Пулев и Джени Суши

Този скандал едва ли има нужда от припомняне. Една емоционална целувка, първоначално публикувана в профила на репортерката, впоследствие изтрита, стана повод за световен спортен скандал. В крайна сметка българинът се размина с глоба и обучителен курс.

Виж още: Андреа: Човек не може да избяга от сърцето си! Какво певицата посъветва влюбените?

Емануела и Темида

Бащата на Мити, малкият син на певицата Емануела, спечели на първа инстанция родителските права над детето. Това стана повод за поредица от публикации в профилите на социалните мрежи на певицата, където тя публично възропта. Тя посочва, че съдията, взел решението, има фамилия Динева (бел. ред. - бащата на детето е със същата фамилия, макар че става въпрос за съвпадение на фамилиите). Сред мотивите на съда била професионалната ангажираност на Емануела.

Виж още: Горчиво: Емануела май се сгоди? Певицата с недвусмислен кадър в Instagram

13 032 27.12.2019

Още от VIP Box