VBox7 logo

Предвидил пандемията астролог видя: Пикът на COVID-19 В България - на 27 април, а след това?

25 009 24.03.2020

В България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса. Но светът се намира в пандемия, чийто край за момента е трудно да се прогнозира. 

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е казала пророчицата за коронавируса?

Единствените хора, които се наемат да кажат кога ще свърши всичко това, са астролозите. В този смисъл Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България.

Виж още: Кризата с коронавируса - видяна от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лечението

Като начало, астрологът Гал Сасон припомни, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн - две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 г., когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е рецесия, а гладът в Африка е имал чудовищни размери. 

Виж още: Напук на COVID-19: Антония Петрова празнува скъп празник, мъжът ѝ я глези с деликатеси

Уви, двете планети отново се събират. В България обаче ситуацията ще бъде непредсказуема заради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в държавата ни ще има особено положителна енергия, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще ползваме енергията на Юпитер.

Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си - първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила. Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.

25 009 24.03.2020

Още от OMG Facts