VBox7 logo

Напук на COVID-19: Антония Петрова празнува скъп празник, мъжът ѝ я глези с деликатеси

9 071 24.03.2020

Коронавирусът може да промени живота ни, но дните си минават, а с тях идват и важни лични празници. Такъв отбеляза семейството на миската Антония Петрова-Батинкова, като става въпрос за годишнина, откакто двамата със съпруга ѝ Ивайло са се запознали. 

Виж още: Благой Геориев намери лек за коронавируса в свещените книги - всенародни пост и молитва!

Това се случило на 17 март, а двамата веднага разбрали, че са един за друг. "Веднага се познахме и установихме, че сме се търсили и най накрая сме се намерили! Заживяхме заедно веднага и оттогава не сме се разделяли нито за ден", пише Антония Петрова. 

Виж още: Илиана Раева бясна на стереотипите! Излязла след седмица изолация и видяла какъв е българинът

"Животът ни и на двамата се промени коренно и то към много по-добро! Колко много хубави неща се случиха само за 2 години, които на други не могат да се случат за цял живот", радва се тя и се пита какво ли ще им се случи в следващите 2 години, щом засега вървят с такава скорост.

Виж още: BG инфлуенсърки - положителни за COVID-19! Как преминава болестта при тях, с какво ги лекуват?

Семейство Батинкови, като много българи, спазват препоръките на властите за самоизолация. Но като много българи и са се отдали на нови любими занимания. При тях това е кулинарията, а, оказва се, миската е изкарала голям късмет с талантлин съпруг кулинар.

Виж още: Сексът - естествен лек срещу коронавируса! Кобилкина с ценни съвети по темата

Антония Петрова обаче подчертава, че в техният дом е така всеки ден, не само по време на криза. 

Виж още: Самоизолация - Ден и нощ! Как любимците от риалити сериала се справят с извънредното положение?

Междувременно пък синът им, Бест Батинков, е при своите баба и дядо в Драгичево, където се радва на снега и новата люлка, с която са го зарадвали родителите му. 

9 071 24.03.2020

Още от Красивите българки