VBox7 logo

Нови възможности, работа, любов, раздели? Какво е подготвил декември за всяка от 12-е зодии?

9 523 02.12.2019

Декември е уикендът на годината. Вече всички сме в празнично настроение, събираме се с любимите хора, а празничната програма започва още с Никулден. 

Но до новата година има цял месец, в който звездите са подготвили куп изненади за всяка от 12-е зодии. Какви са те? Ето и хороскопа ни за декември!

Овен - Безкрайни възможности!

Юпитер ви предлага цял куп нови възможности. Вратите, които са били затворени доскоро за вас, вече не са! Ако искате да стъпите на ново стъпало в кариерата си, сега е моментът! Съвсем скоро ще ви падне голям товар от плещите и ще посрещнете празниците спокойни и щастливи.

Виж още: На тези 5 зодии животът им ще се преобърне през 2020 г.! Към добро или към лошо обаче?

Телец - Намалете темпото!

От 3 декември Юпитер ще ви даде допълнителна амбиция и смелост, които ще ви накарат да се чувствате по-оптимистично. Ще започнете да кроите нови планове, а след 15-и ще се превърнете в истинско гуру в работа. В личен план всичко изглежда наред и ви чакат едни истински топли и уютни празници.

Виж още: Всички зодии изневеряват, но защо го правят? Ето и причините за всяка една

Близнаци - Време е за промяна!

Най-после работната среда ще се промени и то към добро. Старанието и усърдието в работата скоро ще бъдат забелязани и възнаградени. Промяна ще настъпи в личния ви живот и ще се оттървете от хора, които до скоро сте наричали приятели.

Виж още: Коя е планетата, която определя съдбата ви според зодията?

Рак - Време за усъвършенстване!

Вече се подготвяте за новата година. Имате нови цели, които знаете, че ще преследвате до дупка. Колегите ви оценяват труда ви. В личен план всичко ще е романтично, страстно и емоционално.

Лъв - Време е за доказване!

Ако искате да получите награда, трябва да се докажете. Време е да вложите повече усилия и старание в работата. В личен план нещата не са прекрасни и около 20-и трябва да решите какво ще правите с връзката си.

Дева - Започва златен период!

Ако забележите невероятен успех и късмет, виновен е Юпитер. Това е вашият месец и започва период на множество възможности, които ще ви дебнат зад всеки ъгъл. Нещата с партньора ви може и да не са перфектни, но затова са празниците! 

Везни - Съсредоточете се!

Време е да приемете нещата около себе си малко по-сериозно и да им обърнете внимание. Концентрирайте се и приключете годината подобаващо. Много от времето ви ще бъде отнето от роднините ви, но ще се справите и със семейните проблеми.

Скорпион - Ще блестите!

През декември няма кой да ви спре. Колегите ви виждат таланта и целеустремеността ви. Връзката с любимия ви човек ще става все по-силна, а онези от вас, които нямат партньор, да се оглеждат по-внимателно около 11-и за хората около тях.

Стрелец - Бъдете силни!

Само вие знаете каква е умората и изтощението, с което трябва да се справите. 2019 г. беше тежка за вас и най-после ще имате възможност да си починете. В личен план нещата не са блестящи, просто имате нужда да си дадете почивка във всеки аспект на живота.

Козирог - Нови предизвикателства!

Вие ще приключите годината, както я и започнахте - с много работа. Всичко това ще се отрази на отношенията ви в личен план и ще си навлечете гнева на близките. Може пък е време да им обърнете внимание?

Водолей - Възможност за нова работа! 

Вие сте стресирани, уморени и вече знаете, че на друго място ще ви оценяват по-добре. Винаги сте харесвали работата си, но вероятно е време за нова работа. Иначе в личен план ще сте обсипани с любов.

Риби - Отличете се от тълпата!

Вашата работа ще блести през декември. Ще получите най-после признание и името ви ще се ползва със заслужен авторитет. През декември ще се чувствате обичани, подкрепяни от партньора. 

Източник thumbnail: Bulat Silvia/Margaryta Basarab/pop_jop/iStock

9 523 02.12.2019

Още от Cool News