VBox7 logo

Ивановден е! Ето кои популярни българи ще вдигат тежки наздравици за празника

6 617 07.01.2020

 

 

От кал да е, Иван да е! Това е казал мъдро народът, но когато говорим за популярни Ивановци у нас, няма нужда да са от "кал", защото празнуващите днес са много! Че цялата държава днес ще празнува, е ясно, но ето кои са популярните българи, за които празникът ще е още по-специален!

Виж още: Какви са равносметките на БГ звездите за 2019 г.? Как посрещаха 2020 г. и какво си пожелаха?

Емилия

Синът на певицата се казва Иван и празникът за нея е наистина специален. "Гордеем се много с теб и сме до теб във всичко!!!Върви напред с гордо вдигната глава", пише под снимката тя.

Виж още: Почивката продължава! Къде отидоха популярните личности от шоубизнеса у нас след Нова година?

Малката

Певицата, която доскоро се казваше Ванеса, всъщност по лична карта е Ваня, което я прави празнуваща днес. Малката не е много активна в социалните мрежи и последната ѝ снимка е около елхата.

Виж още: Каква ще е любовната 2020 г. за всяка една от 12-е зодии?

Ивет Лалова

Нашата любима лекоатлетка посрещна новата година в Дубай, а снимките ѝ съдим, че все още е там. "Новата година не означава нищо, ако не излезеш от зоната си на комфорт", пише в story тя.

Виж още: 10 г. след края на ''Листопад'': Ще познаете ли актьорите от сериала днес?

Ивон Динев

Дъщерята на поп-фолк певицата Анелия навърши 16 години в края на 2019 г., а днес е една от хилядите приемащи поздравления. Преди дни майка ѝ публикува lip sync на дъщеря си, което обаче предизвика много негативни реакции.

Ивана Главчева

Дъщерята на Ванко 1 е по пистите на родните курорти, така че няма да се изненадаме, ако вдигне тост за празника си от някоя кръчма. 

Ива Русинова 

Красивото изкушение на българския дрифт също е сред празнуващите днес. Празникът за нея със сигурност ще бъде паметен, тъй като дрифтърката е бременна.

Жана Бергендорф

Ако имате познати, носещи името Жана, честитете им, защото и те имат имен ден. И тя, като редица популярни българи, е в Банско.

6 617 07.01.2020

Още от Cool News