VBox7 logo

Алисия за връзката си с Валери Божинов: За какво съжалява, от какво е доволна и кои са провалите ѝ?

6 425 10.02.2020

Преди броени дни поп-фолк певицата Алисия открито проговори за първи път за новата си любов. В "На кафе" тя разказа за ситуацията, в която двамата се запознали, за лятото, което прекарали заедно и сподели, че е щастлива.

Виж още: Алисия за първи път открито за мъжа до нея! Съдбата ги събрала чрез... катастрофа

В интервю пред Ива Софиянска-Божкова пък Алисия призна, че не е съжалявала никога за нищо. И това с пълна сила важи и за връзката ѝ с футболиста Валери Божинов. 

Виж още: Това е рускинята с най-хубавото дупе в цяла Русия! Вижте великолепната Екатерина

Алисия беше категорична, че не съжалява и за тази връзка, но подчерта, че двамата са били деца и всичко е било забавно и весело тогава. Именно от тази си връзка обаче се е научила да крие личния си живот. 

Виж още: Емоционален февруари за Венета Райкова с три важни събития и все около сина ѝ Патрик

Певицата сподели още, че в живота си не определя нищо като провал, а просто като уроци. Алисия е катерична, че е доволна от себе си и постигнатото до момента. За най-голям успех определя факта, че е станала майка. Именно раждането на Валери пък е и най-щастливият момент за живота ѝ.

Виж още: Андреа - истинска русалка насред Пунта Кана! Певицата показа тяло за милиони

В момента Алисия се старае да научи сина си да е добър човек, а в момента конкретно - да е упорит и търпелив. Певицата посвещава по-голямата част от свободното си време на сина си, като двамата учат заедно, той ѝ чете книги, дори тренират футбол. 

6 425 10.02.2020

Още от Music Virals