VBox7 logo

Виенската семейна почивка на Джена! Ето искрените ѝ мечти за 2020 година!

4 683 14.01.2020

2020 г. вече е тук и докато се усетим, на практика първият ѝ месец е преполовил. Но докато януари за някои е месец за стягане на коланите, за родния шоубизнес това е месецът на почивките. Някои избраха екзотични плажове на хиляди километри, други пък - класическа стара Европа. Сред тях е и семейството на поп-фолк певицата Джена:

Виж още: Почивката продължава! Къде отидоха популярните личности от шоубизнеса у нас след Нова година?

Джена и съпругът ѝ Атанас Стоев са в австрийската столица Виена, където оцениха красотата на все още непремахнатата коледна украса. А всеки е виждал, поне на снимка, очарованието на австрийската столица през декември.

Виж още: Тайландска екзотика с Преслава! Певицата с любимия си в летни прегръдки посред зима

Почивката си Джена оценява като чакана, заслужена, а по снимките съдим и, че е била доста удовлетворяваща. "Ръката ми хвани и света обиколи":

Виж още: Звезден гаф: Славея Сиракова издаде и пола, и името на бебчето! Остана само едно неизвестно

Във Виена Джена и Атанас са видели най-големите забележителности, сред които замъка Шонбрун и неговите прекрасни и през зимата градини. А, като гледаме, и времето е било на тяхна страна.

Виж още: Теа и Наум обясниха на кои три жени са кръстили дъщеря си! Какви са страховете им?

Самата 2020 г. Джена посрещна на работа, но не забрави да направи равносметка за миналата, 2019 г. "Донесе ми нужното, остави в живота ми обичащите хора и "отнесе" ненужните със замах. Направи ме по-мъдра, спокойна и уверена", пише певицата.

Виж още: Крисия с равносметка - ако можеше да преправи половин година и да бъде по-умна...

За новата, вече настояща година пък Джена си пожела здраве, мир и любов.

4 683 14.01.2020

Още от Music Virals