VBox7 logo

Корона криза! Стриптизьорки останаха без работа заради вируса, доставят храна голи по домовете

1 548 20.03.2020

Времената са трудни и извънредното положение промени доста аспекти на живота ни. Така например заведенията са затворени и да хапнем навън е невъзможно. Затова пък услугите за доставка на храна по дома са в своя разцвет и можем да си поръчаме храна от любимо заведение.

Виж още: ТЕСТ: Пазарувай като за самоизолация и разбери какъв човек си всъщност!

А любимо заведение със сигурност се е превърнал Boober-Eats, макар че става въпрос за услуга в САЩ и по-точно щата Орегон и Портланд. Става въпрос за стриптизьорки, които доставят храна на хората във време, в което в баровете, където по принцип работят, няма клиенти, работа, а на някои места са и затворени.

Виж още: Не всичко е корона! Известни БГ двойки с ново предизвикателство - FlipChallenge, няма такъв смях!

Дамите носят хранат по оскъдно облекло, само с къси панталонки и лепенки на гърдите. Всъщност идеята възникнала като шега, но бързо се харесала от потенциални клиенти и момичетата решили да пробват. 

Виж още: За COVID-19 от д-р Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е целта на извънредното положение?

Стриптизьорките доставят храна от заведение, което предлага всякакви традиционни за САЩ храни, както и безалкохолни напитки. Клиентите трябва да разгледат менюто онлайн и да поръчат по телефон желаната от тях храна.

Виж още: Като да паднеш от Марс: Джаред Лето бил 12 дни в изолация, сега разбира за COVID-19, как реагира?

Момичетата носят храната на адрес, танцуват за няколко секунди и напускат клиента. Разбира се, всичко това се прави при спазване на разумна дистанция. 

Виж още: Изписаха болния Том Ханкс, но други обичани актьори се оказаха положителни за COVID-19

1 548 20.03.2020

Още от Social Virals