VBox7 logo

Стар обичай: Антония Петрова спретна прощъпалник за сина си! Ето какво си избра той

6 542 26.11.2019

Няма нищо по-хубаво от семеен празник, изпълнен с много усмивки и... снимки в Instagram. Стигнахме до това заключение, гледайки профила на Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова.

Виж още: Антония Петрова е удивена: Синът й проходи на едва 9 месеца, убедена е - пръв ще е във всичко!

Причината семейството ѝ да облече български народни носии е обичаят прощъпалник, който организираха по повод прохождането на малкия Благовест. 

Виж още: Как Антония Петрова свали 11 кг. дни след раждането? Миската ядоса майките

Самата традиция е изпълнена на открито, на кръстопът, каквато е банската традиция, обяснява в текст под снимките миската. 

Виж още: Сладкият Габриел Петканов с първи плаж! Алекс - в топ форма месеци след раждането

"Бест си избра 3 предмета: портфейл - наречен за бизнесмен; химикал- за директор и ортопедичен инструмент - за лекар, ортопед", пише гордата майка и допълва, че синът ѝ ще следва стъпките на баща си. 

Виж още: Джулката не показва бременно коремче, но качи снимка, която издава много!

"Бъди ни благословен, сине! Тичай по пътя на живота и никога не се спъвай и не спирай! Бъди пръв и водач и лидер, нека хората те следват! Ние ще бъдем винаги до теб", радва се тя.

Виж още: 8 месеца и 8 килограма: Есенната приказка на бременната Теа Минкова

Малкият Благовест проходи в началото на деветия месец от раждането си. "А само на 9 месеца - Best Ivailo Batinkov, номер 1, най, най, най", съобщи ни съвсем наскоро Антония.

Виж още: Златка Райкова разходи бебето и е в топ форма - месец след раждането! Каква е тайната ѝ?

Благовест се роди на 17 януари тази година. Миската си върна изключително бързо формата, като твърди, че това се е случило, защото е родила по естествен път и кърми. Именно затова препоръча на всички бременни да направят подобни избори, с което си навлече гнева на много бъдещи и настоящи майки. 

Иначе Антония Петрова и Ивайло Батинков се запознаха миналата година. Малко след това се сгодиха, а през лятото и ожениха. Всички тези важни събития се случиха на дата 17-и от съответните месеци - март, юни... 

6 542 26.11.2019

Още от Cool News