VBox7 logo

С деца в изолация! Как се справят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други популярни майки?

31 693 18.03.2020

На всички ни е трудно да спазваме препоръките на властите за самоизолация, но времето е такова, че просто няма начин и трябва да сме изпълнителни. Още по-трудно им е на онези с малки деца, които трябва да седят вкъщи, въпреки хубавото време навън. 

Виж още: Божинов, Гъмзата, Мартин Петров, Бандаловски си поиграха с тоалетна хартия! Зоват: Останете вкъщи!

Сред тях са и много популярни българки, които в името на здравето, останаха у дома с децата си. Какво правят и как прекарват времето? 

Антония Петрова

Миската е оставила сина си, Бест, на село при баба и дядо. Детето се радва на люлка, която му купили за целта, както и на игра на двора - нещо, за което всички ние в блоковете искрено завиждаме в момента.

Виж още: Какви мерки взеха световните знаменитости във войната срещу COVID-19? Обичан модел чака резултат

Евгения Джаферович

Инфлуенсърката има две дечица и от публикациите ѝ в Instagram оставаме с впечатлението, че не просто не ѝ е трудно да измисля как да ги забавлява, но и го прави с особена лекота.

Виж още: Нарекли Златка зомби заради мерките ѝ срещу COVID-19! Тя потренира в парка, зове да си седим вкъщи

Радина Кърджилова

Актрисата публикува селфи, на което се вижда как синът ѝ Христо все още спи. Двамата са заедно у дома и явно наваксват с любимите занимания. 

Виж още: Изписаха болния Том Ханкс, но други обичани актьори се оказаха положителни за COVID-19

Деси Цонева

Красивата репортерка не пише много, но пък е сложила достатъчно много хаштагове под селфито с дъщеря ѝ Бианка-Димана, която е очарователна. 

Виж още: За COVID-19 от д-р Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е целта на извънредното положение?

Преслава

Певицата е спряла с работата и по цял ден е с дъщеря си Паола. От последното видео, което публикува, се вижда, че двете се забавляват качествено.

Виж още: Алкохол, чесън, комари, студ... СЗО разбулва митовете за коронавируса!

Теа Минкова

Малката Амая също си седи повече вкъщи и това става ясно от публикацията на популярната ѝ майка. Двете са "така", а от story-тата на Теа се вижда, че тя се е отдала на приготвянето на здравословни рецепти. 

31 693 18.03.2020

Още от Красивите българки