Клип Коментар

Най-доброто изпълнение на тази песен, така смятам, супер е !

Наистина, няма нито една излишна дума. Всяко изречение тук дава повече информация от сто други на някои "съвременни бг рапъри" :)

(yes)

Спенс е велик както винаги!

Поздравления за Криско - и този път се е справил отлично!Обаче един голям хейт за онези "роботи" - евтини копия на Андромега, които са решили да използват както готови идеи, така и популярността на Криско зада ги покажат някъде. Андромега е в България от октомври 2013 и който го е гледал ще забележи бруталното прекопиране.

Мноооооооогоооо отдавна било това, а аз си помислих, че за днес става въпрос. Гугъл така показва резултатие - пъро най-старите :)

Метафората е пълна - роботът цветовете си мени, но нравът остава програмируем. Манипулира се с програматор, а неграмотната тълпа - с кебабчета. :D

Браво

Парчето е супер. Няма да казвам обаче за колко кратко време записаха и монтираха всичко :)

Аудиотрак, текст, изпълнение, видео - всичко си стои на ниво. Обаче на мен лично не ми харесват междуметията в припева. Афроамериканците вече са ги "поизносили" от употреба, а и ние сме по-интелигнетни от средностатистическия афроамериканец.

Шерифски кънтри-рап :) Много оригинално парче!

Хаха - лошо :)

Интересно защо няма голям интерес към клипчето ?

Само за забавление! Текстописец - Бъги. Лично мнение за простестите - необходимост, но не всичко там е правилно. Нито сме "за", нито "против"! Песента е за забавление!

Куплетите са на Dj Попа, а припева го родих аз :)

Песента е добра. Мислете за малко "по-разчупени" клипове откъм сценарий занапред.

Акордите са както трябва, ама много аматьорски звук - като от детска йоника е :)

Много добра музика, вокали и клип. Има едно слабо място - съдържанието на текста, който Криско рапира.

Яко е, обаче предишната му визия с мантата и очилата беше по-яка. Направете някой епизод и навън, не само на закрито в гаража.

Парчето е яко !