VBox7 logo

Сексът - естествен лек срещу коронавируса! Кобилкина с ценни съвети по темата

9 910 23.03.2020

Едно клипче обиколи българското интернет пространство. Става въпрос за това по-долу на най-известната сексоложка у нас, Наталия Кобилкина. В него тя коментира... коронавируса!

Виж още: BG инфлуенсърки - положителни за COVID-19! Как преминава болестта при тях, с какво ги лекуват?

Не че ще има изненадани, но според Кобилкина сексът и в частност оргазмът убива всички коронавируси. "Гаранция давам", убеждава ни Кобилкина. Нещо повече - тя е напълно сериозна, защото сексът, казва тя, активира имунната система. 

Виж още: Инфлуенсърка удари дъното с Коронавирус предизвикателство! Вижте какво гнусно нещо направи

Ако пък искате да "надградите", трябва да знаете, че фелациото вдига кармата и позитивните вибрации. Накрая Кобилкина препоръчва дамите да намерят някого, който да жертва "бананчето си", за да може жените да изчистят кармата си и да придобият добра имунна система.

Виж още: Самоизолация - Ден и нощ! Как любимците от риалити сериала се справят с извънредното положение?

Иначе сексоложката в момента е в Гърция, където от сутринта на 23 март е забранено излизането навън освен по работа, до магазин, аптека или за преглед при лекар. 

Виж още: Поп-фолк в изолация! Как се справят със ситуацията около COVID-19 любимите изпълнители в жанра?

Тя споделя, че изпитва истинско спокойствие и хармония сега, тъй като не трябва да тича по задачи и може да се наслади на това просто да бъде вкъщи. Сега кризата всъщност дала възможност на сексоложката да достигне до самата себе си, да се преоткрие и да намира себе си.

Източник thumbnail: https://www.facebook.com/kobylkinanatalia/

9 910 23.03.2020

Още от Social Virals